Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:03:24
|
|
|
|
Anoniman
|
I Luki se broje rebra. A Maretu hurke. Ja ne znam koja je koja od tvojih devojčica! Idi u temu sa slikama, imaš pitanje.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:07:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash I Luki se broje rebra. A Maretu hurke. Ja ne znam koja je koja od tvojih devojčica! Idi u temu sa slikama, imaš pitanje. Odgovorila sam ti, josh kad si prvi put napisala da imam pitanje
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:35:36
|
|
|
|
Dada81
|
Moj David na kontroli,sad u ponedeljak,sa 6 meseci i 3 dana ima 7.540,za mesec dobio samo 300 gr.nešto mi to malo
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:40:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Moj David na kontroli,sad u ponedeljak,sa 6 meseci i 3 dana ima 7.540,za mesec dobio samo 300 gr.nešto mi to malo Evo vidi shta sam napisala na prethodnoj strani IZVORNA PORUKA: Smeshkica Petra je za ceo 6-ti mesec dobila 305 grama A Sara 630 Malopre smo se merili....Petra ima 6825, a Sara 7350...s tim da su izgubile po 150 grama od nedelje uveche...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:46:54
|
|
|
|
Dada81
|
Pa,da,Smeški..Moraću mu uvoditi piletinu,vidim da ste i vi to ručkili,ali on NEĆE količinski puno da jede šta god da napravim i dam.Sad čitam ''razgovore'',da vidim kako ste vi,kako devojke
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.12.2010 23:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Pa,da,Smeški..Moraću mu uvoditi piletinu,vidim da ste i vi to ručkili,ali on NEĆE količinski puno da jede šta god da napravim i dam.Sad čitam ''razgovore'',da vidim kako ste vi,kako devojke Ajmo u razgovore da ne kvarimo ovu temu....
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 15:49:58
|
|
|
|
minavb
|
Merili se danas 6 meseci i 6 dana 7215g i 68cm Smanjio se tj ona volonterka ga prosli put nije lepo izmerila. Znaci, za 5 nedelja je dobio 440g, prosecno 12,7g dnevno sto i nije tako lose. Neka tako nastavi, ja sam zadovoljna. Inace, dr ga pokazuje nekim doktorkama i sestrama i vice : "Vidite kakav dasa, a nece da jede, samo u snu pije mleko, zamislite to"
< Poruku je uredio minavb -- 16.12.2010 15:51:35 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 16:12:01
|
|
|
|
mejvis
|
To je dobro. Mi smo za 5 nedelja od 5. do 6. meseca dobili 450g. 8700 je imao sa 5 meseci a 9150g sa 6 meseci. A on je baš krupna beba. Po onom grafikonu težine za dečake donja linija je na 6kg, srednja na 7,5kg a gornja na 9,2kg za punih 6 meseci. Tako da vi ste super!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 16:17:25
|
|
|
|
minavb
|
Nismo losi
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 16:31:30
|
|
|
|
Verus
|
bravo mina! vidis da dobro radis, pa koliko god da je tesko: on napreduje lepo
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 16:37:00
|
|
|
|
Pretty78
|
minavb jel da se spremamo za pivo?
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 17:02:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi se mjerili sa punih 6 mjeseci i imamo 6kg900.. meni nesto malo .. (iako od kako je se rodila, ne jede bas extra, svaki obrok je posebna prica)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 17:30:41
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 minavb jel da se spremamo za pivo? Piiiivoooo
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 17:35:06
|
|
|
|
Verus
|
Nije malo, i moja Helena je na manjoj strani. Duga a vitka. Banana beba Manekenka, sta ces! Ne brini, dok god dobija koliko treba-a to je sada od 400-500g mesecno i 1.5 cm u proseku po mesecu...IZVORNA PORUKA: mamy2010 Mi se mjerili sa punih 6 mjeseci i imamo 6kg900.. meni nesto malo .. (iako od kako je se rodila, ne jede bas extra, svaki obrok je posebna prica)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 18:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Verus, znas kako da popravis moral
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 18:19:00
|
|
|
|
ana77
|
9 meseci 9600g 72cm Jel to malo za duzinu? Porasla je 4cm za nesto manje od tri meseca?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 18:55:21
|
|
|
|
Verus
|
nije, u proseku posle 6og meseca ratu 1.5 cm po mesecu..neko manje neko vise...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 18:56:49
|
|
|
|
Verus
|
nista ne brini! Moja Helena je ja mislim najmanje beba njenog uzrasta na forumu, pa sta? Zdrava je da kucam u drvo, raste po svojoj krivulji (tj prati svoj grafikon rasta-ne znam jel u FR to prate tako? Bitno je da ne pada nego da konstantno raste po mesecima)...vesela je i tako. TO je najbitnije! IZVORNA PORUKA: mamy2010 Hvala Verus, znas kako da popravis moral
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 22:25:58
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Tash Luka je velik, njega ne vodim u savetovalište. Visok je oko metar a težak oko 13,5kg. I nosi cipele 25. Luka je onda sitan. Ja ne bih po slikama rekla da je mršav puno. A joj meni, pa Selena sad nosi 22. Biće kao Bebi Dol Eh da, ne volim ni ja debelu djecu. Bolje i da su mršavi nego da su kao prasići.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.12.2010 22:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: Tash Luka je velik, njega ne vodim u savetovalište. Visok je oko metar a težak oko 13,5kg. I nosi cipele 25. Luka je onda sitan. Ja ne bih po slikama rekla da je mršav puno. A joj meni, pa Selena sad nosi 22. Biće kao Bebi Dol Eh da, ne volim ni ja debelu djecu. Bolje i da su mršavi nego da su kao prasići. Da, Luka će biti poslednji u vrsti! Bravo mina!!!!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.12.2010 0:04:48
|
|
|
|
Irena79
|
mi juce bili na kontroli. Teona je dobila za prvi mesec 1030g i porasla 4,5cm, a juce smo posle 5 ned od prve kontrole tezili 5350g i 60cm:) napredna beba a nije bucili:) posebno sam ponosna jer samo sisa, znaci imam mleko kao foka:)pppp da ne ureknem. za 5 ned je dobila 920g i porasla 2,5cm. sad bi trebalo u 3 mesecu da dobija sve manje i da manje raste, no videcemo....
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.12.2010 10:11:27
|
|
|
|
minavb
|
Sad bas nesto gledam dob 5.08 meseci 23,9% centili tezine dob 5.45 meseci 21,54% centili tezine dob 6.26 meseci 18.75% centili tezine padamo
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.12.2010 10:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa svi padaju...u pochetku se najvishe dobija...kasnije sve manje i manje....ne?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.12.2010 10:23:18
|
|
|
|
minavb
|
Pa jeste, manje se napreduje ali mi padamo , nismo vise u kategoriji u kojoj smo bili.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.12.2010 10:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
U to se nerazumem.... kakve kategorije? IZVORNA PORUKA: minavb Merili se danas 6 meseci i 6 dana 7215g i 68cm Smanjio se tj ona volonterka ga prosli put nije lepo izmerila. Znaci, za 5 nedelja je dobio 440g, prosecno 12,7g dnevno sto i nije tako lose. Mi sa 6 meseci 2 dana imamo Petra 6825 a Sara 7350 znachi tu smo negde... A eto Petra je za mesec dana dobila 305 grama... jel to znachi da i ja treba da se zabrinem?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?