Rosita -> RE: Pustite da sami biraju prijatelje (22.4.2019 18:39:57)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Mnogo komplikovano 😭 A ova moja ne ume ni da se postavi ni da se posvadja posteno. Jednostavno takva je. Ja sam takva. Sećam se da je mama šizela od mene kad me grdi za nešto, ja samo ćutim i onda ona odlepi i kaže "brani se!", al nikad nisam. Nisam ni posle: na poslu, u braku... sve nešto progutam, i imala sam ozbiljnih problema zbog toga. U nazad godinu dana sam intenzivno radila na tome, i sve češće hvatam sebe kako kažem stvari koje mislim, bez dlake na jeziku, nekako izlete i kad ih izgovorim se ukopam, uplašim. Ljudi budu iznenađeni - nisu navikli na to od mene, pa se povuku. Ipak, meni i dalje nije prijatno kad to radim, iako sam sada u mnogo boljem položaju, bolje je za mene. Inače, iz vaših priča zaključujem da su devojčice mnogo komplikovanije. [sm=smiley36.gif] Dečacima baciš loptu i oni se odmah podele i igraju fudbal. [sm=smiley1.gif] Konflikte rešavaju sporazumnom tučom uz obaveznu parolu "da devojčice ne vide", kako to ne bi saznala učiteljica / razredna (ukoliko se dešava u školskom dvorištu). Ja, peace, upravo to varim! Ista sam kao ti, isto se učila da ne budem, a muško dete mi se pre neki dan baš potuklo. Ja instinktivno jaoo pa što kako, smak mi sveta, (iako nije baš prvi put), a objektivno dečak je i bolje za njega da vraća i da i to ume.
|
|
|
|