*Maki* -> RE: procedura za VTO preko fonda (11.7.2013 9:55:18)
|
Naravno Jole,kazem ti bilo sta da ti treba tu sam! Kao sto Tonja kaze, svako ima neko svoje misljenje i razlicitih iskustva sa lekarima, ja sam u drugu vto krenula sa istina malo manje euforije i malo manje optimizma, nisam ocekivala kao u prvoj da mi se pruzi ne znam kakva paznja jer je to zaista u ovom slucaju nemoguce jer je velika guzva,sve se radi nekako sto ono kazu kao na pokretnoj traci ali se vidi njihov veliki trud ne da budu ljubazni prema tebi,da te maze i paze,ne u tom smislu,vec u smislu uspesnosti vto. Meni se to jako dopalo. Nisam ja bila tretirana ne znam kako,ali uvek kada sam pitala dobijala sam odgovor,zapravo nisam mnogo ni pitala vec radila kako kazu,i jedino mi je bio bitan ishod. Grupa zena u kojoj sam bila je bila fenomenalna,to me je zapravo najvise i drzalo pozitivnom. Ali svi su bili stvarno ok koliko se moze u takvim situacijama.Ne treba zapravo nista previse licno shvatati,vec samo gledaj na svoj cilj. Tonja me podsetila na problem na koji sam i ja naisla kada sam predavala analize za komisiju. Kandida! Uvek su mi brisevi bili sterilni,sve ok,bas tada kad ne treba kandida. Pre toga mi je radjena vto i imala sam jaku stimulaciju sto mi je srozalo imunitet i dovelo do toga. Probala sam sa antibiotikom,nista. On samo moze da pogorsa stvari. Onda sam objasnila na prvoj komisiji o cemu se radi,imala sam srecu sto su ljudi razumeli.Pre toga sam pitala u KC Nis doktora sta da radim,rekao je da kandida ne smeta u ovom slucaju,da podizem imunitet pa da proverim posle nekog vremena. Na prvoj komisiji su me pustili. Pila sam vitamine Prenatal,hranila se zdravije i kada sam posle nedelju dana od poslednje analize proverila ponovo,sve je bilo ok. Tako da sam vec za drugu komisiju imala i taj rezultat uredan,mada ne bi pravili problem i da nije bio. Ne znam Jole sta da ti kazem oko analiza i gde da ih radis,ali ja mislim da je sve to isto. Malo se pomucis dok ih prikupis,ali bitno da je sve ok.Ja znam za primere gde u privatnoj laboratoriji te podloge nisu bile sterilne pa su i rezultati bili ko zna ciji,nerealni.Sve to zavisi ko radi i kako radi,bilo da je drzavna bilo da je privatna ustanova. Ne znam,toodluci sama. Bice sve ok,ja ti to od srca zelim dušo [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|