babes -> RE: procedura za VTO preko fonda (30.5.2017 21:47:59)
|
Pozdrav devojke, evo ja danas obavih drugostepenu komisiju u NF i samo sam zelela da sa vama podelim jednu informaciju koja nekome moze znaciti.. Posle obavljenog UZ i suprugovog davanja "uzorka" , bili smo na razgovoru kod dr Lekic koja nam je pregledala svu dokumentaciju koja je bila u redu. Kada mi je postavila pitanje da li "bolujem od nekih bolesti" rekla sam ne, ali sam ipak pomenula hipotireozu zbog koje vec par godina pijem eutyrox, na sta me je ona pitala da li imam pismenu dozvolu endokrinologa da mogu uci u proces vto ... ?!?!?! [sm=zmeden.gif] Iskreno, skroz sam se zbunila jer prvi put cujem da to treba da se prilozi takodje.... Elem, na kraju sam dobila papir na kome pise da treba da se javim opet kod njih sledece nedelje zbog "dopune dokumentacije" tj sa tom "dozvolom" endokrinologa a ujedno ce mi ponoviti UZ jer mi je danas 26 dc, verovatno cu dobiti m. sutra ili prekosutra pa hoce da napravim jos jedan kontrolni uz sl.nedelje.... Eto, samo sam htela da vam kazem da pribavite tu potvrdu ukoliko imate problema sa bilo kakvom bolescu da vas ne bi vracali kao mene :) Ako ovo vec znate a ja sam nekako propustila - izvinjavam se sto davim temu :) veliki pozzz i srecno
|
|
|
|