Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 14:23:37
|
|
|
|
Kata90
|
sad kako mi se sve vise blizi,bogami trema je tu.....htela ili ne htela....
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:11:16
|
|
|
|
Olga75
|
malo mora Kate moja al videces , kad krene nema treme i mali ot : cestitam ti imendan od pre koji dan i dobro kazu : sveta Kata snig za vrata
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:15:43
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR i dobro kazu : sveta Kata snig za vrata a,ima i ona-sveti mrata,sneg do vrata ,24.novembar. kad sam vec u temi,imam tremu.sad ne jos veliku,mada mi se desi da uvece razmisljam o porodjaju,o stavljanju katetera,tubus,budjenje iz anestezije...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:20:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Alo bre vi, dosta o snegu!!! Btw ja nemam tremu, što reče Maslačak na trudničkim temama, da se porodim moram. Ne mogu stisnem noge i kažem neću
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:20:46
|
|
|
|
Olga75
|
a sveta Kata je 25
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:21:00
|
|
|
|
wivern
|
Ja uopste nisam imala tremu, posle svih godina iscekivanja ja i dan danas nisam svesna da sam se porodila. E jedino sto kaze Branki kod sledeceg porodjaja taj kateter bi mi pravio tremu
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:23:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Alo bre vi, dosta o snegu!!! trco,pusti nas jos malo wiv,meni je kateter katastrofa ziva!
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:31:14
|
|
|
|
wivern
|
Branki pre neki dan me neko pitao za porodjaj i meni sve bilo super, a onda se setim katetera. U zivotu nista neprijatnije ne doziveh, uzas koja odvratnost. E ako uspem opet da ostanem trudna, taj kateter ce mi nabiti veeeeeliku tremu.
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:33:16
|
|
|
|
branki*
|
ne zna se sta je gore,da li dok ga stavljaju ili kad treba da piskis ili posle njega!
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:36:02
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Alo bre vi, dosta o snegu!!! Btw ja nemam tremu, što reče Maslačak na trudničkim temama, da se porodim moram. Ne mogu stisnem noge i kažem neću eee kad mi je pukao vodenjak , cela frka pre toga i ja ko da me neko sakom u stomak kad pomislim o porodjaju i tako pukne vodenjak i ja u prvi momenat - mozda nije jako sam se plasila , sve one price o neizdrzivom bolu pa komplikacije pa trista cuda i jos toliko pre termina prestravljena sam bila a kad sam ono skapirala da je krenulo , ja nikad u zivotu nisam dozivela toliko fokusiranje na nesto znaci uspela sam da spavam izmedju kontrakcija tako kao sto sam Mariju rodila mogla bih jos desetoro casna rec
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:48:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja bre uopste nisam imala tremu verovale ili ne... mozda sto nisam razmisljala o samom porodjaju pa zato... ili nisam imala vremena jer sam se sa prvim porodila mesec dana pre i iznenada pukao vodenjak a sa drugim sam iscekivala svaki dan ili da dobijem bolove ili da mi pukne vodenjak a zapravo sam prokrvarila...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 15:55:50
|
|
|
|
Sanchy
|
NIsam imala tremu,jedva sam cekala da se porodim nisam mogla vise da hodam,napolju 37 stepeni..i stvarno mi je krenuo porodjaj ranije..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 16:05:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sa ćerkom nisam uopšte imala, A sa sinom tek kad sam došla u salu Poslali me na indukovan porođaj zbog viška plodove vode, i stavili na CTG, a tamo na krevetu do jedna žena se porađa i vrišti kao nenormalna. Kako ona vrisne meni onaj CTG počne da otkucava jače Ja se tješim: Ma, ova vrišti jer joj je prvi porođaj. Kad će ona: Kuku mene majko! Nije me ovako s prvim boljelo! (čitaj ovo sve s' podgoričkim naglaskom ) Ja se onda tješim: Ma dobro, mora da joj je ovo dijete ogromno. Kad rađa ona bebu od 2,5kg. Ja opet u šoku Istraumirala me najstrašnije Za sad još nemam, vidjećemo šta će bit.
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 17:46:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ajoooj choopo moram da se nasmejem mogu zamisliti, kakve ti je komplekse nabila ! Ja kad sam se porodila, posle par dana dolazi u sobu kod cimerke neka devojka i kaze:" Znam te, bila si u kabini do mene, bas si lepo disala , svaka ti cast sto si mogla to da ispostujes ". A meni smesno , ne pominje da sam vrisnula par puta u bunilu
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 23:20:01
|
|
|
|
cockic
|
sa sinom nisam ni znala sta me ceka,pa nisam imala tremu.a sa cerom me je iznenadilo pucanje vodenjaka u 3h,tj u ponedeljak mi je gin rekao da dodjem u subotu na dan termina,a meni je sredu noc puko vodenjak velikog li iznenadjenja par dana ranije .onako sanjiva nisam ni stigla da imam tremu.znala sam sta me ceka,tj.znala da moram da se porodim nemam kud
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.11.2014 23:22:12
|
|
|
|
soni
|
ja sada imam vecu tremu nego sa prvim...znam sta me ceka valjda
|
|
RE: Trema pred porođaj? 30.11.2014 0:35:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Soni to je to Mala Elena, ma ne pitaj. Jer sam prvi put bila sama svo vrijeme, nisam za tri dana u porodilištu čula nijednu ženu da kuka, a ovo sa sinom. Prvo kad sam je vidjela na stolu, samo nas je staklo dijelilo, pa onda ta njena kuknjava Ma prestravila sam se
|
|
RE: Trema pred porođaj? 2.12.2014 17:28:34
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam prvi put otisla na porodjaj opusteno, nisam znala sta me ceka. A pred drugi porodjaj nisam imala tremu nego STRAH!!! Tacno sam znala sta me ceka, sta sve moze da podje naopako (prvi put nisam ni znala, niti bila bas svesna), jao, bas sam se plasila, tresle su mi se ruke sve dok nisam otisla u salu. E tamo u mi dali loptu na kojoj sam sedela do samog porodjaja, disala, pricala sa babicama, masirale su me i opustile, i na kraju bilo mi je mnogo lakse nego prvi put.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?