andrijana -> RE: Trema pred porođaj? (26.12.2008 17:19:18)
|
Ja sam ceo zivot imala tremu,kako cu ja preziveti porodjaj? Svi su mi pricali kako je to strasno,kako boli da sam se plasila i da zatrudnim a desilo se slucajno. Mislim da je trudnoca nesto najlepse! Ja sam se jako plasila porodjaja,svih devet meseci sam imala na umu bol prilikom porodjaja. Mislila sam da ce trajati 24 sata pa i vise,stvarno sam se bila spremila psihicki skroz-bolece i od toga ne mogu pobeci! Posto sam zaglavila u bolnicu nedelju dana pre porodjaja,slusala sam razne price pa sam se nekako prilagodila ali sam se i dalje pitala,kako to izgleda?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nisam ni bila svesna da je pocelo da se desava kada su poceli bolovi. U pocetku sam mislila,jao pa ovo golica,ali vremenom je postajalo sve teze. Da se beba nije okrenula u stranu,mislim da bi prosla super ali ovako... Dok sam cekala na dopler,jedna zena mi je rekla: "Niko nije odavde izasao a da se ne porodi!" Pa mi je to i bila neka uteha. A kad sam cula da se jedna iz sobe prodi za 20 minuta i da ne oseca bolove nimalo,molila sam Boga da i ja tako prodjem. Ali 'oces...
|
|
|
|