little_one -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (4.12.2013 8:52:33)
|
Ja nikako nisam da se doji po satu, pogotovo kad beba tek treba da nauci da sisa, tj najcesce u prvom mjesecu dojenja...iz mog iskustva, bebe najcesce same sebi odrede koliko cesto ce da sike, meni je Andrea sama tempirala na 2 sata pa nekad produzi i duze, al je bila kao satic, pa sam i mogla reci da dojim na 2 sata ne zato sto sam ja tako odredila nego ona....a nekad je znalo i cesce da se siki, al znam isto tako da nije uvijek bilo samo i iskljucivo potreba za hranjenjem vec i za utjehom i mazenjem...sad kad me nekad pipka po majici, bas mi nedostaje taj period, ali stize malac na proljece pa cemo opet u dojenje....i necete vjerovati opet me je strah kao i pred porod sa njom, da li ce krenuti mlijeko... Inace Misho, citala sam da si pitala endokrinologa da li smijes ponovo na metformin i da dojis, i znam da je rekla da mozes, al nemoj, pogotovo sto si toliko vec pregurala bez tih tableta i dojila...izdrzi jos koji mjesec dok dojis i kad prestanes pocni opet sa metforminom....citala sam malo i o tome, i zacudila se isto tako da je kod zena koje imaju pcos lako ometena laktacija i da metformin moze da pospjesi i samu laktaciju, al opet ja ne bih pila nikakve lijekove dok dojim...izdrzi jos koji mjesec, ona je vec velika cura...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|