pocahontas -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (19.11.2013 20:41:59)
|
ja mojoj dajem kravicu 3,2 ili onu zutu ad kravicu i prokuvavam mleko. kada smo pocinjali, sa 11,5m, napisala sam ti zasto, ja sam pocela da joj nudim kravicu umesto sisanja, dakle, okupam je, obucem, ceo ritual, stavim na krevet i umesto sike pokusavala sam da joj uvalim flasicu, a ona ni da lizne. e onda sam ukapirala da kada sve ide svojim redom, kupanje i to, ona ocekuje siku i ne pristaje na drugo, onda sam pocela da joj nudim kravicu pre kupanja i polako je pocela da prihvata, na samom pocetku sam joj posle kupanja nudila i siku, a posle nekih nedelju ili deset dana, kada je pocela da pije oko 150-200ml kravice, prestala sam da joj nudim siku i par dana je pila kravicu pre kupanja, a onda smo se samo vratili na staro, prvo kupanje i onda kravica, s tim sto kravicu ne pije lezeci na krevetu nego je drzim u krilu. eto to je moje iskustvo. ocekivala sam da ce jjako brzo izbaciti i jutarnji podoj, medjutim to se nije desilo evo ni 3 meseca kasnije, a ja sam vec uveliko usla u cetvrti mesec trudnoce, jos malo pa cu i u peti.
|
|
|
|