nenja22 -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (13.1.2012 11:34:25)
|
meni dojenje posle pocetnih oko mesec dana mlacenja sa pumpicom i vestackim bradavicama, bilo skroz ok...o tom neprijatnom osecaju (a nije da mi je uzivanje) nekako nisam razmisljala uopste, super mi bilo jer je leto, mlatili smo se svuda, a ne moram da razmisljam o flasicama, odrzavanju temperature, da l' ce slucajno da dehidrira i tome slicno... plus mi je to bila super varijanta kad hocu da odremam sa njim, uspava se ocas posla i milina...ja sam valjda od redjih sto uopste nemam problem sa tim sto se on uspavljivao i i dalje to radi ponekad, na sisi... i mislila sam sigurno cu ga dojiti bar do godinu, bice mi to super, samo ako mleka budem imala... i dalje planiram tako, mleka za sada ima za ove njegove smanjene potrebe, ali moram priznati da ume sad ponekad i da me nervira, jer to kad dohati ne pusta :))) hocu reci, valjda kako mu je sad cug jaci, nije da boli, ali bas stipa nekako i ugnjavi me bas, posebno nocne varijante... doduse, opet, sad kad mi je imao temperaturu pre neki dan, definitivno sam se opet nekako mnogo bolje osecala sto mogu u svakom trenutku da mu ponudim i da znam da ce se i nahraniti i utoliti zedj, a da ne moramo sa vodom (koju ni nece) da se natezemo...
|
|
|
|