vision -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (8.1.2012 22:12:11)
|
ma vonavoj, na pocetku mi islo nekako bas glatko, bilo malo mleka i on cesce sisao i nisam ni koristila pumpicu. kad ono-prc. nadodje mi mleko bas bas mnogo, ja cekala da se on probudi da sisa, nisam izmuzla i desi se prva propast. posle opet bilo dobro. sledeci put isli na njegovu prvu kontrolu, ja mu dala da sisa iz jedne sike, drugu reko da sacuvam za kasnije, kad ono opet-prc, zapusi se brzinski. treci put u toku noci, samo se probudim a sisa ko kamen. zato sad, izmuzavam na svaka 3-4 sata, nekad cesce, nekad redje. ne prepustam slucaju. ono je katastrofa, da umres samo, nista drugo. a pumpicu sam kupila skoro, po hitnom postupku poslala muza u apoteku da mi kupi Aventovu, jer sam imala neku Apple i ona mi vrsila posao jer sam je koristila jednom samo :) a kad mi je zatrebala cesce, brate mili pokidala mi sise, jer je kvalitet nula. a mm nije znao kad sam ga poslala prvi put po pumpicu nego mi kupi tu apple, jer je zapravo jedino ta i imala tad u toj apoteci. jeste da sam platila Avent 5.300 din, ali je stvarno zakon, sad ne bih mogla da zamislim dojenje bez nje. jance, nisi ti ni za sta kriva. jednostavno, kao sto kaze PE, nismo dovoljno informisane, mada u bolnici u kojoj sam se ja porodila imam samo reci hvale za te sestre za laktaciju, ali meni u bolnici bilo sve lagano, tj islo lagano, pa mi niko ne rece kako da sprecim da ne dolazi do problema i ja se opustila. a i one. jer ja sam super slucaj bila, krenulo mleko, dete sisa, sve super, grudi meke, ma divota. a kad ono cvrc. ali dobro. sve bude i prodje, jbg. vazno je da nasi mali andjeli budu zadovoljni, a mi cemo izdrzati sve sto treba, samo da bi oni bili srecni.
|
|
|
|