Torbica -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (27.1.2013 17:36:41)
|
Zemunka, sa prvom bebom nisam bila tako vesta, ali je nisam nosala, ljuljala, spavala je u svom kreveticu od starta i jedino je volela da budem duze pored nje, nekad i po pola sata, dok zaspi.. Ne mogu da kazem da je to bilo strasno, daleko od toga, ali eto, moze i jednostavnije. Pogotovo sto sa vecim brojem dece imam vise zanimacije pa je zgodno kad sam slobodna..Iskustvo mojih drugarica koje spavaju sa decom je uglavnom takvo, da sto je vece dete, teze ga je vratiti na svoje mesto, uglavnom do skole nista od tog odvajanja... Moji su jedino kao skroz male bebice nakon podoja znali ostati kod mene u krevetu, zaspimo zajedno... A i sad, probudio se, npr jutros u pola 7, sikio i mazili smo se i do 9 odspavali zajedno. Ne kazem da sam neka kruta, bezosecajna i ne znam kakva, nego da period do 6-7 ujutro svako spava na svom mestu. E onda sikimo i opet zadzonjamo zajedno.. A kad prestane da siki, i ovo prestane. E onda, kad ustanu, dolaze ujutro kod nas pa se igramo, pidzama zurka! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|