jovicaa -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (5.1.2013 18:50:55)
|
mi se polako vracamo u kolosek, hvala bogu[sm=bravo.gif] sisa kratko po pet minuta i zaspi.. ja ga onda podrignem pa mu ponudim opet, nekad sisa jos, nekad ne. ne znam da li mu je dovoljno pet minuta[sm=zmeden.gif] malo sam opterecena i zelim da puno napreduje zato sto je dosta izgubio zbog bronhitisa.... ja mu dajem kada trazi, nemamo nikakav red.. i ne opterecujem se redom, sa aleksandrom sam se opterecivala i mislim da sam time samo gore napravila. uglavnom sisa na 2 sata, nekad i na 4,5 ali retko. sve zavisi kako je raspolozen, nekad i na pola sata, sat... ne ogranicavam ga, svakako sam ceo dan u kuci, tako da mi je svejedno... jedino sto bih volela da nocu redje sisa, ali o tom potom.. kada jos malo poraste valjda ce se uobrociti. inace meni se mleko skroz povratilo[sm=bravo.gif] vise ni ne pomisljamo na dohranu... tako da mleko moze da se vrati definitivno, jeste da cu se ja ugojiti 10 kila, zato sto zderem kao poplava, ali mleko se i i vise nego vratilo, sto mi je jedino i bitno. bokice mi smo bili pet dana.. i to sam peti dan potpisala da izadjem, inace bi nas drzali sedam dana. ali ja nisam videla smisao daljem lezanju, posto je ostao samo na inhalacijama i antibiotiku sto sam i sama mogla da mu dajem. i pulmolog je rekao da on vise nema nalaz na plucima, sto je meni bilo dovoljno da potpisem i izadjem...
|
|
|
|