Cvrčko -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (16.1.2013 19:18:53)
|
IZVORNA PORUKA: nina26 sad sam skroz zbunjena[sm=zmeden.gif] neko ovako,neko onako radi....a ja zaboravila da pitam dr za vodu.... Meni je ona ženica na Halo bebi rekla da joj ponudim vodu-ako hoće, ok, ako neće da je ne silim. Međutim kako je kod nas u stanu jako toplo, ona je prihvatila vodu odmah! I verovatno bi se nalivala do besvesti da joj pustim, ali ja joj između obroka dozvolim da popije 10-15ml i tako ne popije više od 1dcl dnevno. Trenutno još ne dajem čaj, zbog ove alergijske reakcije, pa čim se to smiri, praviću joj čaj od kamilice i kima jer baš ima grčiće... Evo duša moja vrištala je pola sata, sad je zaspala [sm=smiley27.gif] Snelle, ja sam tako besna na ovo što mi se dogodilo-znam neke jako pametne koje hrane decu od prvog dana kravljim mlekom, pa onda one koji jedu sve i svašta, kao i one koji puše i žive na kafama, drže dijete i sl i njihovoj deci ni očin ne fali, a mene đavo snašao. A šta sam sve radila da postignem laktaciju i da imam dovoljno, pošto ona nije sisala, samo Bog zna... I rukom, i pumpicom, noću nisam spavala, već se masirala, grejala, pumpala... Pa kompletna sterilizacija svaki put, pa čuvanje u frižideru po ps-u i kako su mililitri rasli ja bila sve sretnija, a onda ne valja.... Možda bih pokušala još neko vreme, ali sa sinom sa tako loše prošla, da me sama pomisao na takvo iskustvo užasava. Ne želim da ni jedno moje dete ponovo prođe kroz to.
|
|
|
|