bokica87 -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (3.1.2013 17:00:12)
|
jovicaa.,citam tvoje postove,i kao da sam ih ja pisala...moja beba ima 2.5 meseca,i od pocetka su mi svi govorili,dodaj flasicu,ona ostaje gladna-krenuvsi od patronazne preko dr,moje mame,svekrve...i ja ajde da mi dete ne gladuje,uvedem uvece flasicu...nakon neko vremena primetim da posle podne imam sve manje mleka,zbog cega se ona stalno buni...i tu dodam flasicu i ukapiram da cu tako izgubiti mleko,ipak izbacim popodnevnu flasicu iako ona celo popodne visi na siki,sta cu,makar nesto posisa...odlucim da potpuno promenim rezim israne,da povecam kolicinu mleka,jos uvek cekam rezultate,mada se bas patimo,jer je ona izmedju 12 i 8 skoro uvek na siki...[sm=zmeden.gif] nocu lepo sisa,jer meni uspe da nadodje mleko fino, s obzirom da sastavi po 5-6 sati sna.da problem bude veci,zaglavimo u bolnici zbog bronitisa,de su moj stres i njen slab apetit koji se vukao danima,pogorsali situaciju...jos uvek trazim resenje,ne znam sta da radim,mleko nikako da mi nadodje,a ne uvodi mi se potpuno dohrana,odlepicu!eto,samo da ti javim da nas ima jos...ja ne odustajem,nekako cu vec smisliti kako da pojacam mleko popodne i da nateram nju da stvarno sisa a ne da po malo mrljavi...nije mi strasno da ostavim uvece tu flasicu,ali mi je strasno da uvedem i jednu vise!
|
|
|
|