Alexxa
|
E, ovako, imam problem, zapravo ne znam koliko je to problem, s obzirom na to da nemam bolove niti bilo šta slično. Ja moju devojčicu već 2 meseca dojim samo sa desne sike, a levu ne izmuzavam, lenja sam . Kada pritisnem bradavicu sa leve iz nje izlazi mleko. Inače, problem sa levom mi je što mi je bradavica, jako čudna, ogromna i ne bih rekla uvučena, ali gornji deo je za nijansu uvučeniji od donjeg, imali smo sor, koji na njoj slabo prolazi, a na desnoj je odmah prošao, posle lečenja, naravno, a i prepelica je poslednji put pri dojenju napravila ranice na njoj, koje su prošle baš brzo. Ponekad pokušam da je savim na nju da sisa, ali bol je nepodnošljiv, a ovako, ponavljam, nemam nikakve bolove. Kupila sam silikonske bradavice, ali odbija ih, isto kao što odbija i varalicu i flašicu, uprkos mom trudu da ih prihvati. Da li neko ima iskustva sa dojenjem samo sa jedne sike? Eh, da, napredovala je 3 kg za 3 i po meseca, a porasla čak 15, 5 cm, tako da dobija dovoljno mleka, a grudi su mi zaista velike, pravi mali rezervoari !
< Poruku je uredio Alexxa -- 24.10.2012 14:16:22 >
|