Bebilina -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (23.9.2012 16:23:35)
|
Nista ne diram Marince, ni rucno ni pumpicom. Pumpicu sam samo jednom isprobala da vidim dal radi i dal nova kapa dobro pase po velicini. Malecki sve pojede, vuce uglavnom dok ne zaspi, pa i tad mu onako vibrira bradica sto znaci da mleko jos izlazi, ono najgusce- dezert [sm=smiley1.gif] Ne skidam ga dok sam ne pusti, a cerku recimo jesam kad mislim da je zaspala. Zato je on dodao duplo od nje za isto vreme. [sm=smiley1.gif] Ja grudi imam male i nisam krupna zena, pa se ljudi obicno cude kad kazem da samo dojim, a on ovoliki. Nema to veze- mleka ce uvek da ima dok on trazi, nikad nece da presusi skroz, tako me je babica savetovala. Nocas se nije budio skoro 9h. Kad jeste ja mokra, grudi ko baloni. Ispraznio jednu stranu i zaspali smo oboje. Pola sata kasnije se ja budim i dam mu onako usnulom drugu stranu. Sve izvukao a da oci nije otvorio i nastavio do kasnog jutra. Mislim da mi je mleko nadoslo zbog hrane, al eto on ce jesti koliko mu ponudis, sto mu je visak pojede pa ispljune. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|