ivannna -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (3.4.2012 15:18:32)
|
bila ja danas kod dr...i malo me je naplasila-kaze kad gleda na uz ja nisam dobila a meni vec krenulo crvenkasto da curi i curi,kaze kao da gleda jajnike i folikule 2 razlicite zene????? [sm=zmeden.gif] mada i kad sam 1.put bila kod mog dr.sumnjao je na policisticne jajnike jer sam imala dosta folikula,ali kad sam sledeci put dosla izdvojio se samo 1 a i hormoni su pokazali da je sve ok,to je bilo pre 10 meseci... sutra radim : fsh,lh,prolaktin,estradiol,progesteron,i neki ama ili amh ( rukopis nije bas najjasniji) a u subotu cu da radim taj OGTT rekla sam dr da hocu da proverim sve a ona se slozila da ne radim sledecu iui dok ne utvrdimo i izanaliziramo sve sta mozemo malo sam se uplasila sta je to videla na uz,ali posto vec idem opet u cetvrtak,a sutra vadim krv nadam se da ce sve biti ok kao i sto je ranijih meseci bilo ( da je tako lose stanje cudi me da mi 2 dr to nisu videli,ali opet ko zna sta je sve moglo da se za to vreme promeni i mozda nisu bili ovoliko detaljni ) dobila sam citavu listu koraka,bas su profi,cak ima i za HIV... ono sto se mm uopste nece svideti-uretralni bris-bakterioloski pregled i bris uretre na -hlamidiju,ureoplazmu i mikoplazmu-jer je skoro to radio i posle je bukvalno plakao kad je isao u wc,bas mi ga je bilo zao,nema sanse da ga nagovorim da to ponovo radi...
|
|
|
|