Blagoslovena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (22.11.2011 14:32:14)
|
Bravo Tvigi...cestitamo na curi i momku...[sm=bravo.gif]...da ste zivi i zdravi... Bulka, nisam vas zaboravila...samo malo babine, malo se odmaramo, malo mazimo...ali i borimo sa dojenjem...sutra bi trebali na savjetovanje kod pedijatra...pa cemo vidjeti da li bebe napreduju.... Zanima me, ako niste zaboravile, koliko su vase bebe u prvim nedeljama imale stolicu, moje imaju 1 ili 2 dnevno...pa ne znam da li je to malo...moj stariji sin Aleksej jede i vuce mnogo mlijeka, bas je gladnica i jako ziv, nemiran, ljut.....a druga mamina dusa Nikolaj je miran, maza, lijen, sporo jede, pa se pitam da li je ista pojeo...uh, briga ova djeca, srce me boli i kada stucaju.....i da, zanima me o osipu koze....crvene tackice sa bijelim u sredini.....bas su osjetljivi....[sm=smiley13.gif]...mada kazu da je to normalno na pocetku i da se koza kao cisti od hormona, cak i ja imam nekoliko...ali sve na njima mi smeta.... Kupamo ih samo vodom sa par kapi maslinovog ulja, izbjegavamo hemikalije... Pozdrav od nas troje...
|
|
|
|