smeskicTB -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (30.11.2011 10:46:09)
|
evo i mene..da vam napisem kako sam.. uglavnoc-dobroo, odliccno! vise me bole kukovi kada setam, opeterecenje u krstima osecam sve vise..nekada mi utrne kuk, uhvati me grc..ali to ej sve ok.. odrzavam stolicu, negujem hemoroid.. juce mi se sekret malo promenio-bio je blago zelenkast i sirast, pa sam zvala dr i evo sada sam radila bris..ali izgleda da se kandida malko pojavila..nju sma imala i pre trudnoce.. znacu rezultat do ponedeljka. sledeceg petka radim i laboratoriju-jedva cekam, ba smi puno znaci jer se trudim oko kvalitetne ishrane, pa da vidim gvozdje- dva puta nedeljno unosim teletinu i zdrebece koji su odlicni za gvozdje. jedem cveklu redovno, bundevu i psenicu, suve kajsije, sljive, koje isto doprinose gvozdju..kao i mandarine i kivi, koji omogucavaju bolju apsorpciju gvozdja. i da-stigao je kiseli kupus koji je pun vit c. sredjujem i papire-promena dokumenata, na masteru, sve sto mogu do kraja decembra da uradim..pa da mirujem.. citala sma knjizicu, na netu-vidim koliko je svaka nedelja nama blizanackim mamam vazna-da bebice lepo napreduju.
|
|
|
|