vanesicak -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (10.11.2011 7:37:06)
|
Adriana, supeer! Ja sam juce vidjela nase male drugare, Blagoslovenu nisam ona jos lezi, jos uvijek joj je visok pritisak, inace cule smo se. Danas tek polako moze ustajati, bebironi su ko seceri maleni :) Ja se rasplakala tamo u hodniku od srece, a bila je posjeta pa neki ljudi jos gledaju, jao blizanciii, sta ste vi njima pitaju :) Kazem dRRugarica :) Nadam se da ce uskoro danas sutra moci malo ustati pa cu i nju vidjeti. Inace ja sam prilicno ok, pocinju da mi vene iskacu ko lude, i to najgore mi je ujutro, cini mi se kad ustanem. Imam ja izrazene vene na nogama to mi je nasljedno, ali sad bas osjetim ne bol da boli, nego kazo zatezanje kao da ce eksplodirati :( Mazem se nekim prirodnim kremama ili sta su vec na bazi gaveza, rashladjujuceg tipa, ali nista spec mi to ne pomaze, pazim da ne prekrstam noge, dizem ih, ali i dalje taj osjecaj ujutro ... Da nije neka imala slicnih problema, virnula sam malo i u konkretnu temu, ali nazalost nista konkretno. Pozdrav za sve drugarice duplice i njihove klince i klinceze :)
|
|
|
|