Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 17:37:38
|
|
|
|
*Maki*
|
U meni kucaju jos dva srculenceta,nosim dvojke posle uradjene vantelesne i malo se bojim kako cu ja sve to izdrzati i izneti trudnocu.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 17:41:45
|
|
|
|
17 joka
|
Maki mila moja, uspeces i izgurati sve bez problema strah uvek postoji,ali uzivaj Bog te je nagradio za sve sa razlogom moja zelja su blizanci ali ... zato uzivaj
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 18:01:53
|
|
|
|
*Maki*
|
Hvala ti Joko moja draga na ovako velikoj podršci Ljubim te
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 18:05:37
|
|
|
|
17 joka
|
nista draga, samo mazi tibu, odmaraj i razmisljaj pozitivno
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 19:04:09
|
|
|
|
anajid
|
Makiiiiiiiiiii bas se radujem,nisam znala!Mnogo mi je drago da je sve uspelo,pa jos dvojke.Samo polako,cuvaj se i bice sve u redu.Ja sam uz malo dete oko kojeg ima puno obaveza,dogurala 38+2.Srecnooooooooo
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 19:59:33
|
|
|
|
*Maki*
|
Anajid,ti se zena zmaj,bravo draga Neka su ti dečica ziva i zdrava Ljubim te
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 20:04:38
|
|
|
|
anajid
|
Hvala Maki,zaboravih rec i da sam se jos i prirodno porodila Srecno,ako imas nedoumica bilo kakvih javljaj!Mada,vise ces pitanja imati kad se bebe rode
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.3.2013 20:54:42
|
|
|
|
*Maki*
|
Svaka čast draga! I hvala sto si tu, puno znace iskustva drugih nama buducim mamama Ljubim te
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.3.2013 2:19:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Baš mi je drago Maki što je vantelesna uspela i što nosiš blizance,to je bila moja najveća želja,ali mi se nije ostvarila
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.3.2013 11:46:20
|
|
|
|
*Maki*
|
Najbolje je to sto se ja nisam ni nadala da ce da nam uspe vantelesna,a jos kad smo videli dva ploda na ultrazvuku (mada sam po beti slutila) sreci nije bilo kraja Bog nas je pogledao,samo da sve bude kako treba. Hvala ti draga moja
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 11.6.2013 23:57:52
|
|
|
|
Mache
|
Drage, pa ovde je bas mirno.. Ja samo da pozdravim sve sadasnje i buduce duple mame :) Mi rastemo, i bas nesto i ne stizemo cesto za komp..
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.6.2013 11:17:46
|
|
|
|
sanji
|
Maki, čestitam od srca! Nemoj da se opterećuješ pitanjima nego se opusti u uživaj u trudnoći koliko god je to moguće. Žurka kreće kasnije!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.8.2013 18:26:01
|
|
|
|
*Maki*
|
Sanji izvini tek sam sada videla tvoju porukicu, hvala ti dušo
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.8.2013 18:43:44
|
|
|
|
viking
|
Maki, kako si ti, kako guraš? Ti si prva na redu od duplih trudnica, jel tako? Je l ti stomak ogroman?
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 15:26:35
|
|
|
|
*Maki*
|
Vik,ja sam po prirodi mršavica,od nekih 47kg koliko sam imala pre postupka dobila sam 11kg do sada otprilike,sve ide u stomak,doktor mi je rekao na poslednjem pregledu prosle nedelje da je to odlicno. Stomak mi ne izgleda ogromno,izgleda sasvim normalno,okačicu slikicu samo da se slikam,kao da nosim jednu bebu,prosto ne znam gde su ova moja dva bebica stala,plus sve ostalo :) Malo mi je tesko da se namestim nocu, ali kad zaspim spavam ko top. Prosle srede bebice su bile obe po 1 kg i 200grama,to je dobro.Kaze da mu se svidja sto su ujednacene tezine. Sada sam 30+1 :) Fino se osecam,nemam neke izrazene tegobe osim nadutost nogu sto je zbog ove vrucine,jedva cekam da prodje. Zakazan mi je pregled za 37 nedelju,meni to nekako izgleda jako optimisticno posto citam da porodjaj kod blizanackih trudnoca bude uglavnom tu od 34-37 nedelje. Ne razmisljam mnogo o tome,odmaram puno,prosetam uvece,samo da izguram sto vise :) Sad ne znam da li sam prva na redu,videcemo Kako se ti osećaš Vik? Pisite i vasa iskustva zenskice
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 16:40:16
|
|
|
|
viking
|
I ja sam u suštini doobro samo što mije neopisivo dosadno a ova vrućina ubi.... Meni je stomak ogroman za ovako malu trudnoću, mm i ja se ponekad šalimo da se sigurno primio i treći bebac, samo se krije od uz-a Mene već nedeljama puštaju preko reda u banci, prodavnici i td, pa ti vidili koliki je. Inače sam se ugojila sam 3-4 kg, što nije mnogo, i meni je sve u stomaku, možda malo u butinama, ali ruke, lice, noge su mi ostale iste. I ja planiram da stavim sliku samo što smo već dve nedelje u radovima i dređivanju stana, čekam da se to završi pa ću onda na miru
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 17:49:39
|
|
|
|
*Maki*
|
Meni se do petog meseca nije video stomak pa su se svi pitali kako sam odjednom u sestom mesecu (tada je bas poceo naglo da raste i da se vidi puno) Upravo to se desilo jednoj ženici koja je bila u mojoj grupi za vto,na prvom uz su videli dvojke, a na narednom pregledu trojke Ja sam se oduševila kad sam čula Samo odmaraj i pazi se, sve ce to ici svojim tokom lagano
< Poruku je uredio *Maki* -- 9.8.2013 17:51:12 >
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 20:28:56
|
|
|
|
Adriana83
|
Kako volim sto su ove strane malo zivnule! Dugo je bilo pusto ovde ali sada kako vidim pravi twin bum!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 22:30:31
|
|
|
|
viking
|
Da znas Andrijana, ne secaam se kad je bilo ovoliko blizanaca odjednom na forumu, ima nas cetiri - pet, a u septembru kad ponovo krenu sa Vto, sigurno ce biti jos koja :)
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.8.2013 22:49:21
|
|
|
|
Modessty
|
Viking ja tek sad vidim da su blizanci! Baš si me obradovala!!!! E pa nek ti je laka i školska trudnoća!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 10.8.2013 0:43:05
|
|
|
|
viking
|
Hvala Mod, za sada uopšte nije loše, videćemo šta će dalje biti Pošto mije stomak baš veliki i pošto sam išla na VTO pa znam od prvog dana, čini mi se da sam trudna već šest meseci
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 10.8.2013 17:38:22
|
|
|
|
Modessty
|
Već 12. nedelja?! Izgurala si najrizičniji period. NEma razloga da ne ide sve kako treba i bez problema, sem onih koje sve imamo u trudnoći Uživaj u svakom danu!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.8.2013 10:01:55
|
|
|
|
cvećka
|
Iju bre Mod, nista ne pratis d: Vik, i meni se od kad sam cini da mi je ooogroman stomak, a svi mi kazu da uopste nije toliki, da je kao za jednu bebu... Jedino se moj brat zabrinuo, zvao mamu i kaze joj "Ona kao da je progutala pilates loptu, je l'' to tako treba?! Sta ce da bude tek za dva meseca" a pri tom covek upravo ceka trece dete, nije da ne zna sta je trudnica ((:
< Poruku je uredio cvećka -- 12.8.2013 10:02:23 >
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.8.2013 11:42:30
|
|
|
|
prvi cvijet
|
Pozdrav za sve duple mame i buduce mame blizanaca! Ja sam nova i dugo vec pratim forum... Sada sam u 24 nedjelji i super je sve osim sto je stomak ogroman:-0 Nadam se samo da cu biti pokretna do kraja jer sam u prvoj trudnoci puno pjesacila i cak plivala do pred porodjaj a sad sam tako tromaaaaaa:-0 Ljubim vas drage mamice!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.8.2013 11:47:17
|
|
|
|
lesica
|
Sve neki cvetići dupli Dobrodošla Prvi cvijete Devojke, počele su da se pune ove strane za vas duplice, jooooj što je to lepo, dugo nije bilo puno duplih mamika
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?