Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 14:54:50
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice za tebe poseban grlisa 💖💖💖
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 15:11:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Jaoooo Jokče, pa našla si fotku, divnooo
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 15:38:16
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice , da da ja cuvam sve drage stvari i uspomene 💖💖
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 17:18:59
|
|
|
|
Duškić
|
Ooo, ja bas sad gledam sta ima nove? Jesu li stigle bebice..pozdrav
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 19:45:34
|
|
|
|
17 joka
|
Duskic nisu jos ali uskoro znacemo iduce srede
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.4.2024 7:41:36
|
|
|
|
MinaTrb23
|
Zdravo, Nova sam na forumu. Nosim blizance, 2 devojcice. Vec sam se porodjala u frontu (imamo kod kuce vec 2 devojcice 😅) zanima me sa blizancima da li se nosi duplo pelena i maramica za bebe? I da li su zene sa blizancima smestene u neke sobe za blizance ili kako. Nadam se da cu se prirodno poroditi jer sam imala vec dva prirodna porodjaja ali to jos ne znamo.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 21.3.2025 14:51:26
|
|
|
|
Dzoksii
|
Pozdrav, imam 3 decaka. I hteli smo cetvrto i zakasni mi kjedan dan,drugi dan sam vec uradila test,tacnije 2,ali odmah se pojavila druga linija na oba i to onako tamna i debela,ne svetla i jedva vidljiva kako to obicno bude. I zadnja menstruacija mi je bila 9.februara,a znam da ima sanse da imam blizance jer sam bila na ultrazvuku bas pre ovulacije i rekao mi da imam dve jajne celije spremne da puknu,ne jednu... I danas bi trebalo da sam 5+5 i zvala sam doktora da zakazem ultrazvuk i zakazao je za ponedeljak i rekao mi da pre toga izvadim betu i kks i da to ponesem sa sobom. Juce sam to uradila i ljudi, moja beta iznosi 18.220,6... Sokirala sam se,to je bas visoko... Da li je ovo normalna beta za blizanacku trudnocu? Posto sad vec mislim da su sigurno blizanci 😂
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 23.3.2025 8:22:05
|
|
|
|
17 joka
|
Za 6tu nedelju je to skfoz ok beta i visina bete nemora znaciti blizance . Puno srece i javite lepe vesti!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?