Sarav -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (16.2.2019 21:24:38)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jess,ima takvih ljudi..moja sveki je 10 god u penziji...a mi smo preko sveta..kad dodju samo na rodj deci..(koje slavimo zajedno).I ja cu mojima da pomazem,bas zato sto meni nije niko,i da deca imaju detinjstvo sa babom i dedom...mi smo svaki vikend isle,a pri tom nas je baba cuvala do faxa,znaci svaki dan je bila kod nas,to je tatina mama..znaci moja mama je imala ogromnu pomoc...skuvano,sredjeno,dodje sa posla..Niko.nije duzan,ali prosto treba jmati osecaj.Jedino cega se bojim da cemo jako dugo raditi,tj.necu biti u penziji kad dodju unuci,pa necu moci da uskacem,a bice tako..npr.za 20g ja cu imati jos 10 do penzije.. Von, moja majka ima još bar 12 god do penzije i pošto živi 200km od mene mora da uzima dane od godišnjeg da bi došla na neki dan. Mogu samo da zamislim kako joj je, a ona je jako vezana za moju decu. Niko ništa nije u obavezi, ali bi bilo lepo kad bi se ljudski pomagali i slagali. Mm i ja smo u takvoj situaciji da nema ko da nam pomogne, ali zato pamtim kako je meni sada i biću na raspolaganju mojoj deci koliko god mogu i one to žele. Al opet se vraćamo na tu starosnu granicu za penziju..
|
|
|
|