Queen Lady -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (14.3.2018 12:46:05)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Po meni je upravo ignore u takvim situacijama najbolje, bez obzira da li je u pitanju odnos sa svekrvom, drugaricom, poznanicom, komsijom... ovde je specoficno jer zivite zajedno, pa moras svakodnevno da ignorises a to nekada dovede do ludila zaista koliko god da se trudis da ignorises... Mozda da probate jedan zajednicki razgovor, pa da se postave stvari na svoje mesto- ne mozemo zajedno i kraj price, ne obracamo se ni u kom slucaju jedna drugoj, aki nesto treba preko muza/sina prenosite jedna drugoj?? I to je muz pokusao sa njom, da ako imamo nesto da ide preko njega, ali ja imam osecaj da ona zivi od toga da nekog izbaci iz takta, da ga dovede do ludila i to onako sva opustena, sa kiselim smejanjem, a onda ti onako kao nadrogirana odgovori, e vi mladi mnogo ste nervozni, a bocka te do zla boga, dok te ne dovede dotle da imas zelju da je zadavis. Ona je navodno sva jadna namucena, unucicima ne zna da se obaduje (ima ih sad sestoro), mrzi je da ide kod unucica na rodjendan, nikad nije uzela jedno (dvoje njih) za ruku, pa da ih odvede da prosetaju (ima parkova u okolini koliko ti volja) jer ne moze ona da ih seta, sta ako padnu,pa se ogrebu, moze da ih cuva ako ce ceo dan da sede ispred televizora i da jedu slatkise po ceo dan. A kada moji dodju kao me nesto poljubi, kao ona mene prihvata, a ja nju ne, a cim izadju na vrata menja se maska...
|
|
|
|