Queen Lady -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (11.4.2018 9:08:21)
|
Ova moja nocna mora od sveki bi po ceo dan pustala crtace S i po ceo dan bi mu davala slatkise. Vec deset dana joj muz prica da ne nudi S sa pitama u kojima ima jaja (jer je alergican na belance). Nilion puta je i za starkov smoki pitala da mu kupi, a zna da ne sme da jede kikiriki. A sa nama je tu u istoj kuci od kako se S rodio. I izludjuje me to sto se pravi blesava, kao ona jadna ne zna sta sme da jede, a sta ne, za ostale unucice sa kojima vise ne zivi, zna. I najvise me nerviralo, dok je S bio mali, dok je jos spavao preko dana, sto je uvek znala da prica, pa ne mogu druge dve snajke i sinovi da dodju u 3 popodne kad im mladja deca tad spavaju. A kad mi treba da idemo kod njih u vreme kada S spava, onda je bila po fazonu, pa ajde idemo, nek spava kod njih... Uh sto sam ludela od toga... Moja je u pocetku bila fina kada neko dodje, kao ona je prihvatila snajku, ona ovo, ona ono... A sad je vec po fazonu cim neko dodje ona kuka.... Sva je ona jadna, pa ona je sama odgajila troje dece ( zao mi je sto je ostala rano bez muza, ali mi je vise zao muza i njegove brace sto su ostali bez oca). I ne bih da me neko shvati pogresno, ali njoj su deca bila velika, kada je ostala bez muza (najstariji sin 14 god, srednji 9, najmladji 6), a ona od toga sto je ostala bez muza pravi kao da je ostala sama sa decom starosti do 5 god, pa ih je ona sama izvela na put i vaspitala. E to mene nervira, sto pravi od toga, kao da je ona jedina koja je ostala bez muza, i samo je njoj tesko, i samo je ona jadna, i samo se ona odrekla svega itd itd...
|
|
|
|