Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (15.1.2012 23:24:58)
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja ne zelim niciju pomoc pa da ih pod stare dane moram da dodvoravam,ja tako gledam cist racun duga ljubav[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Alexis79 gagi jeste sve to ,ali kad ostare pa ko ce drugi da ih gleda. Ja to stalno pominjem da nisu svesni da ce za koju godinu pasti na nasa ledja. Mislim da nisu svesni da stare . Mi evo sad trazimo kucu i ja stalno pominjem mm-u da cemo morati da mislimo i o tome za ne daj Boze da se njegova majka nesto razboli i da ne moze sama da moramo da je dovedemo kod nas. Ona ipak ima 70 godina i to je realnost.Moja mama je dosta mladja pa o tome i ne razmisljam. Kad to pomenem mm-u on se samo mrsti IZVORNA PORUKA: gagi Nismo se razumjeli odnosno nisam dobro napisala, Dok mozes sama i nisi bolesna ,ne trebam joj znaci ne zelim da setam s tobom kada budes stara,da ti ubijam dosadu i ostalo. Drugo bolesnoj bi priletila uvjek ,pomagala koliko god mogu ali dok si zdrava daleko ti kuca od moje. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A ko će brinuti o mojoj majci koja već sad teško bolesna? Ja i mm ili moja sestra i njen muž? Neko mora.... A ko će brinuti o njegovim roditeljima? Ja i mm ili dever i njegova žena? A i jetrva im roditelje pa i onjima neko mora da brine.... Možda dever i jetrva.... Škakljive su to teme drage moje.... Ne treba ulaziti u to i zaklinjati se sa "neću nikad". Ne zna se šta nam sutra donosi.... Možda baš njih na duži period da ih gledamo... Pa i nas će neko morati da gleda za koju desetinu godina.... IZVORNA PORUKA: Nedja RR Iskreno, ja nikada, ali nikada ne bih brinula o svekru i svekrvi, jer imaju ćerku, a i sina da ih dvore ako ovi to budu želeli. Isto tako ne bih nikada dozvolila da buduća žena mog brata dvori moje roditelje, dokle god sam ja živa, i moj brat, pa čak i ako oni budu živeli sa mojima, a neće. Ja to ne smatram prirodnim, osim ako ljubav između svekijevaca i snaje nije zaista iskrena i velika, ili ako baš nikog drugog za to nema. Ovako, da im kuvam i perem, pored ćerke žive i zdrave, no way. I nije to čak ni inat, to je samo nedostatak emocije prema njima. Možda da se preselimo u temu o svekrvama[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Alexis79 Pa ovako mm je jedinac tako da cemo morati mi. Moja mama je jos uvek mlada ,a brat i ja se super slazemo sa njom a i medjusobno ,naravno i mm je u odlicnim odnosima sa njom. Tu nesto sta ce se desiti za 20-tak godina ne brinem. Ali sto se tice njegove majke tu zaista brinem jer je stara i netrpeljiva i sto mm sa njom ne moze ni sat da provede a da se ne pokace. IZVORNA PORUKA: gagi Ok,ja postujem svacija misljenja stvarno. Ja jedini problem imam sa njom u vezi sa starijom kcerkom. Ona ima devet godina i dijete polako ulazi u pubertet ,ja imam problem sa dijetetom ,zato sto je postala u zadnje vrijeme bezobrazna ,neposlusna itd.Svekrva dode i stane uz njezinu stranu i brani je a zna da nije u pravu i kada se krenem derati na malu ova poludi i posalje mene p.... materinu kako sam ja nervozna i zivcana.Alo zeno ja imam dvoje djece i nisam besposlena. Onda se okrene i ode i dode za par dana i pravi se kao da nista nije bilo.I opet po starom i rekla sam muzu danas da prestane da se mjesa jer mi rusi autoritet nad dijetetom u protivnom imace problema sa mnom,jer ne mogu to vise da trpim.
|
|
|
|