crazymama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.1.2012 14:36:25)
|
i moj stav je kad se dvoje vencaju i dobiju decu - to je porodica! babe, dede, tetke, braca, sestre i ostali su familija i na drugom su mestu! sto se moje svekrve tice, prvi minus joj je bio sto mojima nije ni telefonom cestitala slavu, a kamo li otisla (dok je moj tata uprkos tome sto su svekar i mm u svadji, otisao kod njih na slavu i rekao da on nema nista sa njihovom svadjom), da bi posle samo dve nedelje njegovi iskulirali moje, ni telefonom nisu pozvali!! drugi, OGROMAN minus joj je sto sada za NG nije pozvala sina (sina, ne mene) da mu cestita NG. da ne pricam sto smo se uselili u nov stan u julu mesecu, nije ni jednom dosla da vidi gde joj zive sin i snaja... sve to bez pravog i velikog razloga, jednostavno svekar se posvadjao sa mm isto oko nekih gluposti i od tada se i ona povukla, a pre smo bile u super odnosima i krivo mi je sto je kreten od svekra napravio ovu situaciju izmedju nas. zao mi je muza, kao da je siroce... za svaki praznik od letos idemo kod mojih, ili moji dolaze, mada on ne pokazuje nikakvu emociju sto se njegovih tice... par puta sam potezala pricu, uvek mi je govorio "sto se opterecujes, ko hoce hoce, ko nece ne mora"... i tako... totalno bzvz situacija, mene to sve opterecuje, jer nisam rasla u takvom okruzenju, jako sam bliska sa mamom, tatom i sestrom... a ovi su svi prica za sebe. cak i dever koji nije u svadji sa ocem, nema neki kontakt sa njima. vise dolazi kod nas nego sto ide u selo kod njih. uzas. kako sutra da im dozvolim da vide unuku?! ako uopste budu hteli da je vide.
|
|
|
|