crazymama -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (5.1.2012 16:09:28)
|
za mene njegov otac ne postoji vise, umro i sahranjen... ali njemu (mm) ne branim nista, niti mu punim glavu, neka radi kako zeli. sto se svekrve tice, do skoro sam joj slala poruke, obavestavala je o trudnoci, zvala je i ona dva tri puta, sad za NG kad sam videla da je nema da pozove, pitala sam mm da li ce je pozvati, rekao je "zvacu kasnije", onako nezainteresovano, i nije pozvao... razumem sta si htela da kazes, ali ipak je red na njih, iako su stariji! imaju sina bre u zlato da ga izliju, samostalan, sposoban, situiran, sve je sam sebi stvorio, bas nista nema od oca i majke otkako je zavrsio srednju skolu... sam je sebi finansirao studije, sam nasao posao, sam sebi kupio prvi auto, sam sebi obezbedio stan u vlasnistvu, ozenio se, evo stize i dete... oni mu nasli manu! MA NEMOOOOJ! da pojasnim: moj svekar je zamisljao da napustimo bgd i da se preselimo kod njih u selo, ili bar u obrenovac koji je blizu sela, i da visimo kod njih i da zivimo kako nam on kaze... a njih dvoje u punoj snazi, zdravi pravi, imaju penziju i platu (svekrva mi jos uvek radi), znaci nije dotle doslo da im mi trebamo da brinemo o njima. nego seljacka filozofija... pitala sam kako da putujemo iz obrenovca na nbgd zbog posla, rekao je "sto, sta bi vam falilo?" i tako... kad je video da ne planiramo da zivimo kako nam on nalaze, dosao je da nam naplati kiriju u svekrvinom stanu u kom smo ziveli od vencanja, izvredjao nas i svasta nesto... svekrva je stvarno bila super sa mnom i sa nama, susta suprotnost njemu, baksuzu, ali otkako je on napravio tu situaciju, i ona se povukla... ja mislim da joj je zabranjeno da kontaktira sa nama.
|
|
|
|