|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
28.2.2012 13:40:31   
jance
Lu, necu te streljati, pokusacu definitivno, to mi je mozda i srecnije resenje, mocicu konacno prvi put posle porodjaja da namestim krevet user posted image
jesam ja razmisljala o tome, ali sam se bojala da ce ona opet skociti zasto na pod kad je hladno (to je vec jednom pokomentarisala bila inace, kako nema potrebe da ga stavljamo na pod dok ne puzi, pod je ipak hladan,)...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 376
28.2.2012 13:45:17   
Olga75
nema veze sa svekrvama user posted image ali kad krenu da se okrecu odguraju sve , ja sam M ostavila na par sekundi i pala je sa sve onim velikim perjanim jastukom , da nism stigla na vreme mogao je da je udavi user posted image
mozda je svarno bolje te jastuke poredjati oko kreveta kad bebu ostavljas malo , oni su mala cuda

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 377
28.2.2012 13:51:21   
nenja22
e lepo se ja ismejas sta sam procitala, a sto to ne pise, nema veze...parodon odoh odavde user posted image

< Poruku je uredio nenja22 -- 28.2.2012 13:52:52 >

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 378
28.2.2012 13:53:12   
jance
i ja cu sada biti off, ali cisto da napisem kako izgleda Ogi kad ja idem u kupatilo. (slikala bi, al sada spava) stavim ga u AS jaje, vezem, i uguram ispod luka one gimnastike pa sve to zajedno stavim na sred kreveta... za sada AS jaje nije uspeo da prevrne, a nije da nije pokusavao...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 379
28.2.2012 13:55:18   
Olga75
drago nam je Nenja sto smo te nasmejale user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 380
28.2.2012 18:49:39   
Anoniman
jance, sto se prevrtanja tice, moj savet je da kupite podne puzle i stavite ga na pod pa neka se tumba do mile volje. nama je fizijatar tako savetovao, jako je dobro za bebe da budu na cvrstoj podlozi. tople su, lako se odrzavaju, a deca ih vole jer su sarene.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 381
28.2.2012 19:03:52   
mihi
Moja sveki je zvala u nedelju, sve vreme od kada je mm otisao me sazaljeva jao kako ces, jao tesko ti je.... Ja kazem nije strasno imam zenu za Milosa, Luka je veliki pomaze i on tu mi je mama koja uskoci kad treba...... Kaze ona jos malo pa se vraca, a ja poludela, i kazem joj da li je vama malo ili mnogo ne znam on se vraca 2. jula.... E odlepicu, pusti me na miruuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
29.2.2012 9:26:43   
tanjica85
Zar je stvarno vredno nerviranja? neeeeeee....samo opusteno. na jedno uvo udje,na drugo izadje. user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 383
29.2.2012 9:48:41   
mihi
U pravu si Tanjice, trrenutno se iznerviram jer me davi da joj kažem kako mi je teško s mojom decom a nije, naiđu momenti ali to nije svakog dana i sve ide svojim tokom. A što kažeš na jedno uvo uđe a na drugo izađe i to je to.

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 384
29.2.2012 10:09:04   
tanjica85
imala sam ranije slicnu sitaciju. naucila sam da se kontrolisem i vise ne dozvoljavam nikome da me iznervira. brojim do deset i kao rukom odneseno (sto bi rekli na jednoj reklami). sve je super, ne kukam, ne zalim se. Ja sve mogu, ja sam super zena (iako sam svesna da nisam, al za druge (citaj svekrvu i muzevljevu rodbinu i te kako jesam). *osim na forumu. pokusaj s tom taktikom

Jovan Dučić

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 385
29.2.2012 10:34:44   
Lu
Jao pa šta sve moja meni priča, kakve stvari ispituje...ali mene se to ne dotičeuser posted image
Ja sam naučila prema određenim ljudima postaviti granicu, nevidljivi zid, i ne mogu mi ući u moje emocijeuser posted image
Kad mi je rekla da sam djetetu dala najčudnije ime koje je ona čula, kako ga niko neće znati tako zvati, kako je svima smiješno, ja sam samo rekla a vidiš meni to nije bitno, jer mi stvarno nije bitno šta ona ili bilo ko misli o tome, i nema nerviranja, nema svađeuser posted image
Ali nije to sad što je ona "svekrva" nego je eto takva osoba ali ja nju prije svega poštujem i cijenim isto kao što želim da moj muž poštuje moju mamu, pa kakve god da su i jedna i druga, uvijek mi je to na pameti.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 386
29.2.2012 12:05:51   
mihi
user posted image user posted image user posted image  Lu i ti si u pravu, nek priča šta god hoće ja radim onako kako ja mislim da je ispravno i kraj, ne bi valjalo da smo zajedno i da svaki dan moram da budem u navedenoj situaciji, ona je takva žena hoće da istera svoje po svaku cenu i to joj kod mm uglavnom prolazi, zato se ona tako postavlja i prema meni ali zar ne vidi da kod mene to ne prolazi. U svakom slučaju retko je i podnošljivo.

< Poruku je uredio mihi -- 29.2.2012 12:06:30 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 387
3.3.2012 22:37:22   
Anck Su Nmaun
Raskrstile danas za CEO zivot !!!!!!!!

Takvu zenu nikom da ne pozelim....!!!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 388
3.3.2012 23:46:12   
vukosava
Moja je bolesna, 39.5 C.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 389
4.3.2012 0:08:28   
crazymama
ja sam sa mojom opet super, dolazi svake nedelje kod mladjeg sina, pa i nas poseti, pijemo kafu, pravi nam pite, ne mesa se ni u sta, gledamo serije, sve u svemu, nemam na sta da se zalim... a jedno vreme je bilo zategnuto, jer je svekar hteo da nas zavadi, stoka... ja takvog svekra ne bi nikome pozelela, baksuz rodjeni.

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 390
4.3.2012 0:13:53   
Sanchy
Meni moja danas spremila komplet rucak,a na povratku iz kozmetickog salona kupila mi jagodeuser posted image ...slazemo se super uvek i jesmo i zao mi je kada vidim da zene nalete na kojekakve baksuzeuser posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 391
5.3.2012 12:21:08   
tanjica85
meni moja za vikend cuvala klince i jos mi skuvala za nedelju dana. user posted image user posted image
posrecilo mi se. izgleda da sam ubola dobar vikend

Jovan Dučić

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 392
5.3.2012 15:03:57   
MaryJane
Anouk, šta bi?????

Direktna veza do poruke: 393
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
10.3.2012 2:59:10   
Cunce
bolje nego sa kevom. keve mi!
al' opet razmisljam d'odem odavde. da se skucim sa dragim i detetom. hocemo nasu kucicu! dok se to ne desi, problema nemam. svekrva je zmaj! jedva je cekala zensko koje ce  joj pomoci da zavede red u kuci sa dva muskarca user posted image mada je na putu i treci user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 394
8.4.2012 20:07:10   
Anoniman
Pre neki dan se čuli sa sveki preko skajpa. Pita kako je ovde, mi se požalili da je sve jako poskupelo a da ni mm ni ja nismo primini ni jednu platu od decembra. Pri tom joj ništa nismo tražili. Pomenusmo da su mojoj mami dan pre toga na pijaci tražili za "domaća" jaja 30 dinara po komadu. Danas me zvala da mi kaže kako je ona razmišljala i kako ona smatra da meni nije tako loše, i da ako su već jaja tako skupa, sa mojom kilažom ništa mi ne bi falilo malo manje da ih jedem...user posted image

(odgovor članu Cunce)
  Direktna veza do poruke: 395
8.4.2012 20:11:19   
nenja22
ahahah, pardon gae :kez: sta se bunis, misli ti ona lepo i na zdravlje i na kucni budzetuser posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
8.4.2012 20:12:47   
Anoniman
Mogu samo da zamislim na šta bi život ličio da smo kojim slučajem pod istim krovom... Srećom pa nismo u istoj državi...

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 397
8.4.2012 20:24:56   
mama kukunka
Gae, ne se sekiral zbogradi zlobe via skype..sto rekla moja majka ''sa svekrvama se prica samo o naslovnoj strani Prakticne zene ( tada) '.. A za pomoc iz inostranstva nemojte da se libite da trazite..nek zna da treba da pomogne sinu i unucetu..ako nece- nek joj je prosto, samo mislim da ukoliko je u mogucnosti da pomogne, to joj je majcinska obaveza-treba da joj se da do znanja..prezivecete vi i bez njene pomoci, sve se prezivi, onda su i prava srazmerna obavezama..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
8.4.2012 20:26:21   
Sanchy
Odlicno...i dalje...user posted image ..da mi nije nje propala bih....ona je u penziji a mama radi tako da trenutno sveki nam je najveci oslonacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
8.4.2012 20:29:09   
Anoniman
MK ti dade dobar savet user posted image
mada je i nenja u pravu user posted image sta se zalis?!!
prosiri osmeh za jos koji zub i zamisli da ga zarivas u taj tanak vratic ... pomaze! sveki mi ...

(odgovor članu mama kukunka)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here