Anoniman -> RE: Kakav vam je komšiluk? (17.8.2011 14:11:37)
|
Komšiluk mi je za starački dom ili groblje, čast izuzecima. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Naravno, ne bi mi to smetalo kada ne bi za svaku novu ideju rekli "To ne može, probali smo mi pre 30-40godina!", alo lave, znaš šta se sve promenilo za 30-40 godina. Kažu, ne može nadogradnja na zgradu, ne daju dozvolu u ZIG-u, hello, vlada mito i korupcija, naravno da daju dozvolu! Sve u svemu, jedva čekam da se nekako odselim iz ove zgrade i da im se onda cela sruši na glavu jer se ništa u nju ne ulaže. Bitno je dal je spremačica počistila otirač, a da li nam pauci vise sa plafona na glavu, to nema veze, pa nema njima kad su sve niži, pauk se zakači za moju a ne njihovu glavu! A još manje je bitno dal krov prokišnjava, dal radi lift, dal podzemne vode uništavaju zidove na prizemlju... pa pobogu to nije probl u njihovom stanu. Kućni savet neće da se osnuje, probali su oni to pre 30-40 god, jelte, i nije valjalo. Razmišljam da zovem komunalce da prijavim zgradu, kazna je 20000 za nemanje kućnog saveta i predsednika, na 10 stanova, to je 2000. Pa da vidim dal će onda ići?
|
|
|
|