Didy -> RE: Kakav vam je komšiluk? (10.3.2011 11:49:45)
|
Opičen u najmanju ruku. Ispod nas roditelji i dva sina od po nekih dvadesetak godina. Svađaju se toliko da mm kaže vrlo često - Daj da zovemo policiju, ovi su na granici da potegnu pištolje. I to se svađaju svako sa svakim. Muž sa ženom, mama sa sinovima, tata sa sinovima, braća međusobno... Haos. Onda se nekad malo potuku opet svako sa svakim. Onad bude - Ti si mene udario, marš iz moje kuće. Onda se svi napiju zajedno, odvrnu muziku u 2h ujutro i mire se, ljube, smeju, plaču... Žurka! Komšinica iznad nas ustaje u podne, a leže u 5h ujutro, pa kad je nekad pogodi pesma u 3h ujuro, ona odvrne do panja i počne da peva i da igra i skače po stanu, pa se onda čudi kad joj neko od matoraca lupa na vrata. Kao - Zamisli koji bezobrazluk, on se meni usudio lupati na vrata. Orman su montirali nekoliko dana isključivo u periodu od 15-18h i od 22-24h. Moje dete je pevalo danima pesmu iz vrtića: "Saša lupa jednim čekićem..."[sm=smiley36.gif] Procuri im kupatilo, nismo mi. Jok, od ovih dole procurilo na naš plafon. Otac i sin sa 4. sprata se bukvalno klali noćima. Tata izbaci sina u gaćama na uicu u 2h ujutro u sred zime i onda ovaj stane ispod prozora i psuje ovom gore, ovaj od gore preti da će ga ubiti kao psa... Tata je umro prošle godine, a sin završio u mentalnoj ustanovi... Ostalo su penzioneri pored kojih ne možeš proći, a da te ne ispitaju sve i gde ideš i šta radiš i kad ćeš doći i šta si jeo... Treba li još? Nešto sam i zaboravila sigurno. Srećom, ovde smo podstanari, pa smo odmah znali da je privremeno, tako da smo sve ovo shvatili kao jednu ekskurziju na Brodu ludaka.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|