lenaa -> RE: Kakav vam je komšiluk? (3.3.2010 15:04:04)
|
Moj komsiluk je raznovrsan ima jedna porodica Turaka (uzasni su, nekulturni, mirisu odvratno, i stalno istrisu neke ponjave kroz terasu), zatim Italijani dve porodice (super su svi sem jedne tetkice koja pere od 5 ujutru i stane uz moja vrata da prica ako nema sa kim a ona sa psom),zatim jedna porodica Albanaca (pristojni, mirni, zena uvek i poprica samnom i to na nasem jeziku bar onoliko koliko zna), ima dve porodice Svajcaraca (fini,pristojni), Nemci (takodje kulturni , normalni ljudi),u nekoliko stanova nemam pojma ko zivi, i naravno nase dve porodice iz Srbije ( e znate vec kakvi smo mi narod, komsija trci da zeva sta imam u garazu, pitaju gde idem, sta sam kupila, a kolko zaradjujemo, pa jedna zena tracari o drugoj a nerazdvojne su, i tako to me nervira, ja VOLIM nas narod al NE VOLIM da tracarim i briga me ko je kad doso i gde je bio itd.) .Ja mesec dana nisam ni izasla iz kuce i kad sam se konacno pojavila napolju i to sama dok mi je muz radio ja isla da se provozam i kupim sebi nesto i kad me komsinica videla kaze mi "jao pa ti se bre proskitala aaaaaaa"[sm=smiley7.gif]. Inace ne daj Boze da vam zatreba pomoc garant da vam nas covek (barem ovde ) nece pomoci. Zato ja sad lepo trazim drugi stan tacnije gledala sam neku kucicu na internetu pa cu da se selim, mora tako bar jos jedno godinu dok ne skupimo novac da kupimo nasu kucu.
|
|
|
|