Olga75 -> RE: Kakav vam je komšiluk? (31.1.2013 13:43:36)
|
moj komsiluk je i dalje ok alii ima jedna komsinica , u lepim godinama , dok sam bila trudna sa Marijom svaki cas je nesto dolazila , nesto me zvala i tako , smirila se godinama da bi pre jedno mesec - dva ponovo pocela da me zove i sve to ne bi bio problem da me nije prekjuce zvala sva uznemirena i ja trk kod nje ( starija zena , dijabeticar , visok pritisak ) i tako trk ja ao na meni na sto gomilu papira i ispostavi se da ima zatvor i da me zove da ja vidim sta je njoj gastroenterolog prepisao [sm=smiley24.gif] . Cuj , ja da kontrolisem gastroenetrologa sa kojim imam finu komunikaciju i jos bolje iskustvo i tako , par dana nakon toga eto nje ponovo , rekoh kakila je pa da se pohvali kad cvrc . Ona je dosla da me pita kako se moja mama i snaja slazu jer eto njen sin ( od 52 godine ) se treci put ozenio i nista se njoj ne svidja kako se oni ponasaju prema njoj [sm=smiley29.gif] rekoh , dooobro i malopre me je zvala ( ponovo uznemirena ) rekla sam joj da cu svratiti kad budem dovodila zvercicu nadam se da hoce da mi kaze da joj se regulisala probava , ne mogu da slusam o problemima sa sinom i snajom , njenom i njegovom decom edit : nije prekjuce ima tu i citava nedelja kako me zove svaki drugi dan [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|