Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.7.2018 20:38:52
|
|
|
|
Ivana_p
|
Hvalaaa. Pokusacu sutra pa sta mi Bog da
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.7.2018 21:37:06
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Rosi i do sad su upisivali i ako nije primilo mmr. Mislis da ce sad to poostriti. Sta ako je dete bolesljivije bilo pa nije zato primilo mmr Negde sam citala da je mmr uslov sad. Al u praksi ne znam. Opet ce biti moljakanja pedijatra i td.i td. Ostaje opcija stari godisnji mesec, nesto malo na dete i sebe
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.7.2018 21:45:13
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ajd videcemo kako ce ovo ici..imamo vremena da smislimo sta cemo
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.7.2018 23:54:56
|
|
|
|
TakiLakijeva mama
|
Ja u sredu moram da se pojavim na komisiji, iako necu imati taj poslednji papir mladji od mesec dana. Pokusacu pa sta mi bog da. Javljam kako je bilo i sta nas ceka dalje...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2018 8:08:10
|
|
|
|
Maraj
|
Pa probaj Ja kad sam predavala za dete, ceka se poziv od komisije 2-3 nedelje. Mifala si ranije da se aktiviras
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2018 8:09:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde, srecno! Javi nam se sta kazu, drzimo fige!
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2018 16:08:38
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja se nadam da ce se javiti da nam kazu sta se promenilo po novom.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2018 22:02:46
|
|
|
|
NikaLena
|
Porodiljsko mi istice 6.7,komisiju imamo 5.7,javimo kako smo prosle U pitanju je Novi Beograd
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2018 22:06:45
|
|
|
|
Maraj
|
navijamo da produzite
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.7.2018 14:18:20
|
|
|
|
TakiLakijeva mama
|
Drage moje mi smo bili danas na komisiji, opstina Vracar, dobili smo 3 meseca na moljakanje. 😎 pitala sam i receno nam je svima da je ovo poslednji put da se komisija sastaje, znaci definitivno se ukida i necw biti vise mogucnosti produzavanja, osim za daunov sindrom, cerebralnu itd.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.7.2018 14:59:32
|
|
|
|
NikaLena
|
Bravo!Leto je pred vama Koliko si imala izvestaja i sta su proveravali kod bebe?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.7.2018 15:14:20
|
|
|
|
Maraj
|
Taki laki pa super vazno da si ti dobila. Znaci tako su ti rekli, za ubuduce.... pa dobro sta da se radi... jel se stvarno posle selu u pio fond kao sto je gore neko pisao? Jesi li saznala sta?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 9:43:33
|
|
|
|
TakiLakijeva mama
|
Rekla su mi da ce ici preko pio fonda, a danas mi moj pedijatar kaze da od toga nema nista, da samo mrse praznu slamu ne znam, nisam ni ja pametna veruj mi...praticu jer me na poslu ceka otkaz, volela bi da izadjem i drugi put... valjda ce se javiti jos neko pa da vidimo sta su njima rekli...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 9:47:21
|
|
|
|
TakiLakijeva mama
|
Imala sa 4 izvestaja iz Sokobanjske, mada su mi vise dale 3 meseca na muke sa porodjaja, jer je bebac bio 27 sati bez plodove vode, pa se zaglavio u kanalu, izgubljeni otkucaji i na kraju carski. Pa onda sve moguce peripetije posle od analiza itd. Mi smo isli na vezbice do 6 meseca,a ali ih to nine zanimalo. Samo su ga stavile da stoji, da li hoce da ustane uz stolicu( moj djavolak je ustao iste sekunde) i to je to..
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 9:52:31
|
|
|
|
Maraj
|
Znas kako ti probaj i sledeci put. I ja sam. Prvi put su mi dali 3 meseca. Drugi put 2. Plus godisnji odmor novi stari...to je produzetak vise od 6 meseci. Nemas sta da izgubis. Uvek izadji.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 15:39:04
|
|
|
|
NikaLena
|
Dobili smo produzenje od 2 meseca!Izgleda da je to maksimalno na Novom Bg.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 16:11:15
|
|
|
|
Maraj
|
Nikalena dobro ste i to dobili. Na N.Bg najcesce ne daju produzenje a ako daju na jevite jade daju mesec dana Moguce da su malo popustili ako ce ih stvarno ukidati
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 16:50:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Zna li neko kakva je sitiacija u Novom Sadu po ovom pitanju? Da li to ukidanje vazi za sve gradove?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.7.2018 16:55:40
|
|
|
|
Maraj
|
Pa trebalo bi za celu Srbiju
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.7.2018 18:50:10
|
|
|
|
NikaLena
|
Kad se dobije resenje iz firme sta se jos od papira predaje i gde?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.7.2018 19:23:48
|
|
|
|
Maraj
|
Na koje resenje mislis? Ja sam resenje kkoje sam dobila na komisiji predala u firmu i to je to
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.7.2018 14:48:50
|
|
|
|
Tikim
|
Zdravo, Da li neko zna kakva je nova procedura za produzenje porodiljskog? Vidim da od 01.07 vise ne vaze ista pravila pa ako neko ima ili sazna nesto novo bilo bi super da napise. Hvala.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.7.2018 14:13:28
|
|
|
|
Bobinamamita
|
Zdravo mame. Da li je neka od vas bila na komisiji sada u julu? Mi 24.07.treba da izadjemo na komisiju u pio, Aleksandra Kostica 9, pa da li neka zna koliko su sada strogi?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.7.2018 15:06:23
|
|
|
|
Rosita
|
Molim vas napisite iskustva. Da znamo.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.7.2018 15:28:08
|
|
|
|
mama Jo
|
I mene ova tema zanima, posebno te novine... Jos ako ima neko ko je u Novom Sadu produzavao, bila bih zahvalna na iskustvu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?