Nensi* -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2011 15:27:10)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Meni je ovo kriminal! Znaci LAZU da su im deca bolesna pa hajde da ih naprave malaksalim da izgledaju bolesno???? Jbt i on da se cudite na temi problemi u Srbiji-pa 80% nacije ispada neradnici! Dobiju godinu dana bolovanja i onda bi jos da deru drzavu i lazu!! Sve lencuga do lencuge. LJutite se koliko hocete. IZVORNA PORUKA: zoća i pre 15 godina a i sada pouzdano znam iz ličnog iskustva ,a i iz iskustva meni bliskih ljudi da se deca obavezno vode na komisiju ,pa na osnovu njih se i otvara bolovanje.Moja komisija je na opštini Savski Venac IZVORNA PORUKA: minavb Vode se deca u Beogradu. Uvek se vodila, vode se i sada. Zato se mame medjusobno i savetuju da decu dobro izmore i izgladne pre komisije, da budu malaksala i kenjkava. Jos dok sam bila trudna, nasla sam temu na drugom forumu bas o prodzenju, i sve su vodile decu, i ne samo u Beogradu. Ja 03.05. predajem papire a 18.05. bi trebalo da pocnem da radim. Verus,nemoj da si takva,meni sledi otkaz kad mi istekne bolovanje,to mi je poslodavac otvoreno rekao,i ja moram da produzim bolovanje,jer kad je on takav skot,pa mogu da budem i ja. I ja nisam lencuga,radim od svoje 17 godine neprekidno,i ako ikako budem mogla da produzim,to cu i da uradim,svidelo se to nekome ili ne,i meni se ne svidja sto cu dobiti otkaz pa me niko nista nije pitao,a zna se koliko se u Srbiji tesko nalaze normalni uslovi za rad i necu da me neko pravi budalom!
|
|
|
|