Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 29.11.2016 19:28:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Alex, ti kada budeš predavala u 27. marta možeš da predaš taj koji sada imaš, a u međuvremenu nabavi novi i ponesi ga na komisiju, pa im pokaži.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 29.11.2016 19:31:33
|
|
|
|
Khaleesi
|
Alex ja sam doktorku otvoreno pitala da pise preporuku za bolovanje, i ako je ok zena napisace ti ne znam nikoga da fizijatar nije hteo da napise preporuku... Odneses i neku bombonjeru kafu :D
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.11.2016 7:30:21
|
|
|
|
sonyasha
|
Kha, nažalost, ima ih. Ja sam ponesena ovakvim iskustvima i savetima posetila dva fizijatra koja su me odbila. Tek kada sam našla vezu dobila sam preporuku. IZVORNA PORUKA: Khaleesi Alex ja sam doktorku otvoreno pitala da pise preporuku za bolovanje, i ako je ok zena napisace ti ne znam nikoga da fizijatar nije hteo da napise preporuku... Odneses i neku bombonjeru kafu :D
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.12.2016 19:23:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja predadoh dana u 27.marta,ali se ne nadam uopšte. Jer doktorka nije htela da mi napiše da je za produžetak bolovanja. Jos me i mm ukopao nacisto, kaze da nam E ina upalu ušiju i ona mi kao šlag na torti napise na izveštaju da mi pedijatar da bolovanje, kao da je to namerno uradila, mnogo sam se iznervirala!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.12.2016 10:29:42
|
|
|
|
Bebana17
|
Mi smo juce dobili produzenje na sest meseci. Ovo nam je prvi izlazak na komisiju. Svi izuzetno ljubazni i kulturni, promenili su dijagnozu koju nam je napisao fizijatar jer na tu dijagnozu ne bi dobili nista. Bolovanje sam otvorila na devojcicu, jer mi je decak ko zmaj, ali nisu ih pregledali pa ne bi bilo problema i da je bilo drugacije. Sad smo mirni do juna.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.12.2016 10:34:50
|
|
|
|
Bebana17
|
Zaboravih da napisem da je u pitanju komisija u Zemunu.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.12.2016 11:43:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Woow 6 meseci Imas blizance ? Ja na bliznakinje jednom 3 meseca i ne verujem da ce mi dati vise. Bruka al Ajd da ne mračim,mozda se i desi čudo.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 0:02:57
|
|
|
|
Ivanad
|
Bebana 17, A jel si na izvestaju imala preporuku za produzetak? Mislim kad kazes da su promenili dijagnozu...znaci komisija moze i to da uradi? Ja bi trebala ici na komisiju u Zemun, cekam da me zovu, a fizijatar nije htela da napise preporuku pa zato pitam... Bojim se uz svu dobru volju njihovu da taj papir moze da "koci"...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 8:43:33
|
|
|
|
baby_blue
|
Drage moje, zna li neko sta je potrebno i gde se podnose dokumenta za produzenje porodiljskog po drugi put? Naime, mi smo zbog epilepsije mog sina, koji sad ima 16 meseci vec jednom dobili produzenje od sest meseci, i to mi istice sad 20. januara. Jeste mu bolje, ali jos ne hoda i dosta kasni u razvoju, pa bi trebalo jos jednom. Da li je ista procedura kao za prvo produzenje?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 8:45:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Baby sve je isto kao prvi put.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 8:49:16
|
|
|
|
baby_blue
|
Znaci, u 27. marta sva dokumentacija, pa cekam da me pozove komisija? Jer prosli put su nam na komisiji rekli da po drugi put ide nesto preko Fonda, nisu nam pojasnjavali kako...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 8:50:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne ne ,isto u 27.marta pa cekas poziv. Ja sam predala pre par dana,cekam poziv.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 9:01:47
|
|
|
|
baby_blue
|
E super, hvala ti.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 11:56:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema na čemu! Tu smo da pomognemo. Srećno i javi kako si prošla
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 7.12.2016 12:36:58
|
|
|
|
Maraj
|
Bebana , sad vidim da si dobila 6 meseci super. Iskreno , mame blizanaca bi i trebalo da dobijaju vece odsustvo. Suzi , mislim da ces dobiti. Tebi one svakako ne hodaju , ma sta fizijatar napisao , oni ce ih pregledati tamo.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 7:30:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj dace Bog. Nego,posle koliko od dana predavanja papira su vas pozvali na komisiju?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 11:45:36
|
|
|
|
Mmm99
|
Zdravo mame, ja sam predala sa produzetak porodiljskg oko 18dana pre nego sto mi istice, jos malo (u sredu) pa mi je vreme za rad al komisija sa nbg me jos nije kontaktirala. U ponedeljak cu otvoriti bolovnje al me zanima kad su vas pozvali i kad su vam zakazali da dodjete? Koliko dana od poziva?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 12:17:15
|
|
|
|
Ivanad
|
Procitah ovde da utorkom obicno zovu za cetvrtak, ne znam dal je na svim opstinama tako... I ja cekam da me zovu, u 27.marta su mi rekli za 3nedelje da zovu... A da ti njih pozoves i pitas? Ili da sacekas utorak pa ako ne zovu da ih zoves i objasnis situaciju? Ne znam dal smes da otvaras bolovanje i time "prekidas" porodiljsko?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 12:19:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Mmm99 ako otvoriš obično bolovanje nemaš vise prava na produžetak na negu deteta. Neka me neko ispravi ako grešim.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 12:45:38
|
|
|
|
Mmm99
|
Meni su u 27.martu rekli da cekam do mesec dana da me pozovu. Na pitanje ako me ne pozovu do isteka porodiljskog, dobila sam odgovor da otvorim bolovanje dok me ne pozovu. Kakva su vasa iskustva sa tim i sa nbg komisijom
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 13:20:38
|
|
|
|
mama krava
|
Na NBG je najstrožija komisija, ali ja sam sa oba deteta dobijala produžetak. Imala sam sve preporuke od specijalista. Prvo dete nije hodalo i dobila sam 2 mes, a drugo je imalo dijagnoszu astme i dobila sam 3 mes. Nisam tražila dodatno produžavanje.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 13:24:06
|
|
|
|
Ivanad
|
Od pre par meseci, kada je otisla ta ozloglasena doktorka, kazu da je komisija na nbg super... Moje drugarice su dobijale i po 2 puta produzetak.. I ovde sam citala da su ok... Nek potvrde mame koje su bile na nbg...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.12.2016 14:35:42
|
|
|
|
Mmm99
|
Hvala puno na info, to sam i ja cula da je sad drugacije od kada je otisla ta neka dr. A kad su vas zvali sa komisije, posle koliko od predaje? Meni istice porodiljsko sad u sredu, nisu zvali i ne znam sta mi je ciniti? Dal otvarati bolovanje na dete dok se komisija ne javi il odmor il?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.12.2016 22:12:12
|
|
|
|
Maraj
|
Zadnji put su me pozvali losle 3 i po nedelje. Inace komisija na N.Bg je na glasu da je najstrozija.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.12.2016 22:59:34
|
|
|
|
Ivanad
|
Molim vas mame koje ste bile u Zemunu, jel mi mozete reci gde se tačno nalazi komisija (ulica i broj) ili neki broj telefona? Ne mogu nigde da pronadjem taj podatak, a moram da ih pozovem, jer mi ove nedelje istice porodiljsko
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?