Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 13.6.2016 11:08:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Javi kako je bilo Mi avgusta ponovo...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 8:15:42
|
|
|
|
adulence
|
Suzi kako u avgustu zar ti u avgustu ne istice porodiljsko?mi bili u julu opet po to sto nosim u 27 marta
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 8:49:12
|
|
|
|
adulence
|
Inace jutros od 7 zovem br.za zakazivanje u sokobanjskoj i naravno non stop je zauzeto,ima li svrhe,da li se nekada neko nekome javio?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 15:55:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Ada meni porodiljsko ističe 21.9.,one su prevremeno rođene tako da ja imam baš godinu dana
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 16:55:21
|
|
|
|
Maraj
|
I mi pocetkom avgusta idemo kod fizijatra i odma za tim predajem papire u 27.marta da da suzi one se u svemu gledaju kao da su meswc dana mladj
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 17:58:34
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ado ima svrhe ja sam bila zakazala ali nisam otišla jer mi je bebica bolje, a već idem u tiršovu
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.6.2016 22:21:17
|
|
|
|
DRAGApeca
|
Drage moje, jel neko bio skoru na komisiji Nbgd u Nehruovoj za produzenje?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2016 12:25:43
|
|
|
|
tea1307
|
I mene zanima za taj dom zdravlja pa ako si bila,kako si prosla ja imam zakazano u cetvrtak 23.06.Hvala cisto da znam jesu li stvarno ozloglaseni sa Novog Beogada ili cemo iz zaobici :)
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.6.2016 8:58:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame, jel moze neko da mi kaze sta se od papira nosi u 27. marta i koliko im treba da pozovu na komisiju??
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2016 10:55:38
|
|
|
|
adulence
|
I mene to zanima,nemam pojma sta se nosi...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2016 10:59:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Nosi se kopija knjižice majke, kopija izveštaja dr. (predati bar jedan izveštaj, ostalo se može predati na samoj komisiji) i zahtev koji uzmete u hodniku 27. marta i popunite na licu mesta. Komisija vas nazove i zakaže za nekih 15-20 dana od predaje ovoga što sam navela, nekada i malo kasnije ako je komisija na odmoru.
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.6.2016 11:01:07 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.7.2016 10:25:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dunja, meni istice bol 15. avgusta, a dr u Tirsovoj mi je zakazala 20. avg jer je do tada na odmoru... pedijatar kaze da je to mozda kasno, ali sta sad da radim ja sam srecna sto mi je dr u Tirsovoj izasla u susret za predlog... Da li znas da li je to kasno ili ne...?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 17:03:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame koliko pre isteka porodiljskog treba d se predaju papiri u 27.marta?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 17:11:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Najbolje mesec dana ranije, posebno sada kada su odmori.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.7.2016 17:12:05 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 20:00:18
|
|
|
|
wivern
|
Khaleesi mislim da je neko imao sličan problem i da je otvarao bolovanje na sebe. Iscitaj malo unazad ovu temu, nije to bilo tako davno.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 22:45:36
|
|
|
|
Maraj
|
Dunja , a papire sa vto-a, njih ne predajem u 27.marta , vec ih samo ponesem sa sobom na komisiju jel da? Znaci nista vise mi ne treba osim izvestaja i zdravstvene knjizice
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 23:03:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Dunja , a papire sa vto-a, njih ne predajem u 27.marta , vec ih samo ponesem sa sobom na komisiju jel da? Znaci nista vise mi ne treba osim izvestaja i zdravstvene knjizice Tako je, i zahteva koji tamo popuniš i predaš.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2016 23:05:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Dunja, meni istice bol 15. avgusta, a dr u Tirsovoj mi je zakazala 20. avg jer je do tada na odmoru... pedijatar kaze da je to mozda kasno, ali sta sad da radim ja sam srecna sto mi je dr u Tirsovoj izasla u susret za predlog... Da li znas da li je to kasno ili ne...? Tek sada vidim pitanje. Hm, pa malo nezgodna situacija, jer ako ti bolovanje ističe 15-og ti komisiju moraš imati ranije, izuzev da ti se zalomi da dr iz komisije bude na odmoru, pa te zakažu kasnije (oni to posle bolovanje daju retroaktivno).
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.7.2016 22:16:58
|
|
|
|
adulence
|
koliko najkasnije mora da se preda u 27.marta za produzetak i da li mora licno da se preda?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.7.2016 22:53:52
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence mojoj komsinici znam da je muz predavao. Danas je pitam , ona mi kaze da je predavala sve sto je i dunja navela plus , ona je predala i otpusnu listu iz bolnice (bebinu)
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.7.2016 9:55:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Predali smo 20. jula taj zahtev, i moju zdravstvenu kopiju i predlog fizijatra za bolovanje, kazu za dve nedelje zovu... pa ako ne stignu meni pedijatar rekao da ce da mi pise 15 dana da se ne prekida bolovanje...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.7.2016 11:35:15
|
|
|
|
Maraj
|
Khaleesi sta pise pedijatar? Neku dijagnozu ili sta? Jel onkad napise isto imas 100% ili ne
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2016 13:12:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pedijatar nista za sada.... A mislim da jeste 100 & ako se produzava porodiljsko ako ne onda odbijaju...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.8.2016 11:16:29
|
|
|
|
adulence
|
Mene su danas zvali za komisiju,prekosutra treba da idemo ...e sada da li neko moze da mi kaze da li i sta treba da nosim na komisiju od papira?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 1.8.2016 12:47:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni rekli da pitam kada me pozovu... Adulencee pre koliko si predala papire? Mene jos nisu zvali.. Sta kazu kada treba da odes
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
DecaAna007Planirate li jos dece?Da (
86%)
Ne (
14%)
Ukupan broj glasova: 347Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!