Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.9.2015 12:40:43
|
|
|
|
wivern
|
Zene jedno pitanje, da li taj zahtev moze da se skine sa neta da ga ne popunjavam u 27 marta.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.9.2015 13:11:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv, mislim da može, ali da znaš da popunjavanje traje 3 minuta, nema puno, ja sam tamo.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.9.2015 13:13:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Zavod je u obavezi da vas pozove u roku od 3 nedelje od predaje zahteva. I sad po tim DZ gde se rade komisije, to se radi samo jednom nedeljno. Potrebno je da nadješ tamo nekog u tom DZ gde će i biti komisija, pa da njih cimap da te stave preko reda i sl... Mene nazvali tek posle mesec dana, jer je komisija bila na odmoru. Pa su nam svima dali preporuku da otvorimo bolovanje na dete 15 dana dok se dr. iz komisije ne vrati sa odmora, da premostimo. Juče sam zatvorila bolovanje na dete, i danas idem na komisiju.
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2015 13:14:36 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 11:54:33
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, kako prodjoste na komisiji?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 19:04:17
|
|
|
|
wivern
|
Ja danas predala papire za komisiju, pa sad sta mi bog da. Dr iz sokobanjske mi napisala preporuku za produzenje, i jos dopisala sterilitet 6 god, dva puta vto...svasta nesto ispisa zena, svaka joj cast.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 20:02:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo mene opet u ovoj temi..a toliko sam bila srecna sto pocinjem da radim,sto je J primljena u vrtic..i danas saznam zbog suma na srcu i anemije da ne sme u vrtic,i dr mi napisa za produzetak. Sutra idem da predam..
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 20:47:48
|
|
|
|
daca77
|
Von, bice sve ok, ne brini... A mene interesuje kojoj upravi predajete zahtev i dokumentaciju-prema sedistu poslodavca ili prema prebivalistu? Ovo pitam, jer sad sretnem koleginicu s posla koja je pre 2 god.produzavala bolovanje i ona mi kaze da je to sve zavrsila u Nisu, prema prebivalistu...tek mi sada nista nije jasno...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 21:44:23
|
|
|
|
nina81
|
informacija za mame za komisiju, ako im je sediste firme Zemun.. komisija je u toplickoj 8, tri doktorice, prijatne, ne gledaju dete, samo na osnovu izvestaja produzavaju i prihvataju privatne izvestaje, mame su uglavnom bile zadovoljne :-) Molim Vas ako neko zna sta sad kad se dobije resenje komisije za produzetak nege deteta, kome se nosi, sta treba od pedijatra za firmu, dal se nesto nosi u 27. marta? Hvala mame
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 22:25:20
|
|
|
|
nina81
|
Svi odsutni a meni hitno :-(
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 22:33:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Nina, kada ti produži komisija, daće ti izveštaj na kome piše do kada je produženo, ti to nosiš pedijatrici koja ti daje doznake, a u firmi ti daju rešenje/zaključak, i sa svim tim papirima se ide u 27. marta (ne znam da li ti ili će neko iz firme, ja sam nosila lično).
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.9.2015 22:43:04 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 22:35:38
|
|
|
|
jeca87
|
Ja sam izveštaj sa komisije i doznake od pedijatra nosila u firmu. I to je sve Ne znam kako je na drugim mestima, kod mene ovako. Radim u državnoj firmi na Novom Beogradu.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.9.2015 23:43:35
|
|
|
|
nina81
|
Hvala na odgovorima Da li doznake pedijatar pise na mesecnom nivou ili od pocetka otvorene nege deteta pa dokle je komisija odobrila?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 18.9.2015 0:04:36
|
|
|
|
dunja RR
|
za ceo period, znači od pocetka otvorene nege deteta pa dokle je komisija odobrila
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 18.9.2015 9:38:25
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Von, bice sve ok, ne brini... A mene interesuje kojoj upravi predajete zahtev i dokumentaciju-prema sedistu poslodavca ili prema prebivalistu? Ovo pitam, jer sad sretnem koleginicu s posla koja je pre 2 god.produzavala bolovanje i ona mi kaze da je to sve zavrsila u Nisu, prema prebivalistu...tek mi sada nista nije jasno... Koliko ja znam prema prebivalištu ukoliko ne radiš u mestu gde ti je registrovana firma. Moja sestra živi u Požarevcu, a firma reg u Bg isla na komisiju u Požarevcu, dakle prema mestu prebivališta.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 18.9.2015 21:21:04
|
|
|
|
daca77
|
Danas se raspitivala u Upravi u Nisu i rekli su sledece: saljem svu dokumentaciju i zahtev Upravi prema sedistu poslodavca, od njih dobijam saglasnost o izlasku pred komisiju u Nisu, dakle prema prebivalistu, a ako te saglasnosti nema, idem u pred komisiju prema sedistu poslodavca, sto meni vise odgovara.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 19.9.2015 13:43:01
|
|
|
|
nina81
|
Ja sam u zadnje 3 nedelje sredjivala papire za izlazak na komisiju, i izasla na komisiju gde je sediste firme, jer su mi u opstini Ru gde mi je prebivaliste rekli da mora saglasnost iz Bg( gde je sediste firme) da mi posalju da bi mogla izaci pred komisiju u opsini gde zivim. Isto kao sto je i devojka ispred mene ispisala...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.9.2015 12:32:42
|
|
|
|
daca77
|
Evo i mene konacno...juce dobila od neurologa predlog za produzenje porodiljskog i dijagnozu R 62. Danas posecujem fizijatra, nego ne znam kad da predam zahtev...za 20-ak dana bi trebalo, jer ce mi ovi izvestaji biti stari ako cekam zadnji dan...porodiljsko istice 16.11....
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.9.2015 17:50:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Produzili mi porodiljsko,od danas do 31.12. Na dijagnozu Q 21.1 ASD,to su urodjene srcane mane..glavna dr u komisiji je pocela da vrda,kao pa nije to u skladu sa pravilnikom ,dete je zdravo,razvija se..onda se umesala jos jedna koja je u komisiji (ima ih 5,pedijatar,neurolog,socijalni radnik,psiholog,defektolog), i kao a sto ste bili pre mesec dana..reko nije radio uz za srce,pa nisam imala izvestaj,a sad je dr videla da je anemicna,da se sum ne smanjuje dovoljno i rekla da ne sme u vrtic..i onda su i ostale cule,posto glavna u komisiji nije ni rekla da je i anemicna...i onda su se se one domundjavale..i kao ova glavna,mozete dobiti 2 meseca,a ova zena,ma daj zeni 3 meseca,do kraja godine,sta si cepidlaka (samo sto joj to nije rekla)..i onda se i neurolog umesala,pa neka ojaca i resi anemiju... Bas sam srecna!! Jos da vidim kako u vrticu da sacuvamo mesto!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 29.9.2015 9:46:05
|
|
|
|
branki*
|
bravo,von,bas mi je drago sto si uspela,znacice ti puno
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 13:11:08
|
|
|
|
wivern
|
E pa ove komisije mnogo neozbiljne. Jos me nisu zvali a bolovanje mi istice 05.10. Sad vec panicim Update: idem sutra u 15.45
< Poruku je uredio wivern RR -- 30.9.2015 13:27:34 >
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 18:19:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR E pa ove komisije mnogo neozbiljne. Jos me nisu zvali a bolovanje mi istice 05.10. Sad vec panicim Update: idem sutra u 15.45 Viv mene nisu ni zvali, nego ja poslednjeg dana bolovanja otišla tamo, i rekoše da nikoga ne zovu jer je dr. na odmoru. A mnoge zovu dan-dva pre isteka bolovanja, i to znaš, da se spremiš, nešto mi miriše da će tako i tebe ;))
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 20:22:19
|
|
|
|
wivern
|
Dunjci zvali me, sutra idemo u 15.45. Nadam se barem mesec dana.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 20:26:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Navijamo i za više
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 20:57:15
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, navijam za min. 3meseca
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.9.2015 21:23:00
|
|
|
|
sonyasha
|
Von, mnogo mi je drago da si uspela da produžiš! Bilo je logično da ti produže, ali sa njima se nikada ne zna! U svakom slučaju superiška
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Teodora ili samo Tea?pisuljicaPrezime je Sakovic? Ili vi predlozite sta vama ide uz ovo prezime najlepse? :)))Teodora (
67%)
Tea (
33%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!