daca77 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (29.7.2015 8:43:50)
|
Uh...sto ovo mrzim...napisah kilometarski izvestaj o tome kako sam juce prosla i rr me izbaci... Ovako, fizijatar nije hteo ni da uzme bebu, a na sva moja pitanja mi je odgovorio da je rano...pitala zasto ne sedi, puzi i jos neke gluposti...na kraju presla na ono najbitnije, a to je izvestaj za produzenje bolovanja. Kaze meni fizijatar da prvo odem kod neurologa i da sa tim izvestajem ce on izmisliti nesto i dati Dg i da su mi potrebna takva 3 izvestaja, znaci 3 od fizijatra i 3 od neurologa. To mi je i pedijatar rekla kada sam trazila uput za fizijatra, a ona mi je rekla da moram i kod neurologa da odem. Skoknuh do dec.klinike, jer u ponedeljak je bila nemoguca misija da dobijem termin i osoblja nema, a ona koja je bila sestra nesto nije bila zeljna razgovora i nije htela da mi kaze raspored rada dr, vec sam od decka iz obezbedjenja saznala da se dr koju ja trazim vraca s odmora 20.avgusta, kada i radi u ambulanti, da je jako tesko dobiti termin,jer primaju samo 5 pacijenta u smeni, ali da se pojavim s bebom i zamolim. I tako vam ja u sustini nista ne zavrsih, juce...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|