Mariya -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (14.7.2015 17:02:13)
|
Daco, ni moja H nije znala da sedi sa 7 meseci. Puzala je i podizala se na noge ali nije sedela[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: branki RR evo,von objasnila[sm=smiley36.gif]probacu i ja ovako kad dodje vreme za to,pa sta bude...uz ta dva,tri meseca,pa odmor od prosle,sadasnji..ako bude moglo da doguram tek tamo do one skolske godine.. Branki, ti si prosvetni radnik, je li? koliko ja znam, kod vas nema prošlogodišnji i ovogodišnji odmor, jer vi svi idete od nekog jula pa do pred kraj avgusta na GO i to je to..(MM je prosvetni radnik, pa zato znam) A drugarica koja je nastavnica mi je rekla kako je počela raditi polovinom maja i radila nepun mesec, kad je počeo raspust. baš zato što nema godišnjeg odmora, kad joj je isteklo porodiljsko morala je da krene na posao. Mada, možda ti imaš iskustva, jesi li radila ili si produžila bol. sa Božom? Ja ni ne pokušavam da ga produžujem, kaže mi dr. da jednostavno nema na šta da mi traži produženje. Moja H sedi, puzi, stoji a sad se pušta i počinje da hoda. Ako se drži za nameštaj, obiđe celu kuću[sm=smiley36.gif] Osim ako mi neka od vas ne da ideju, na šta bih mogla da produžim bolovanje?
|
|
|
|