Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 2.12.2016 21:46:07
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam napravila jednom snjeska ispod ima i video,nije samo tekst
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2016 17:45:47
|
|
|
|
mila83
|
Evo ja sam pocela sa klincima neke ideje sa krokotaka da realizujem praznici nam stizu, jedva cekam raspust...!
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 4.12.2016 15:37:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
mila jel to neki sajt ?
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 4.12.2016 16:23:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kad kitite jelku devojke ? Ima li neka ideja sta napraviti od hamera, imam jedno parce..?
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 4.12.2016 19:59:11
|
|
|
|
emicaa
|
Elena mi vjerovatno sledeci vikend
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 5.12.2016 11:20:07
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 mila jel to neki sajt ? КLIK da, ima super ideja tipa uradi sam, pogledaj! I ja bih nesto ranije da kitim jelku ove godine, ali T ce da pravi rusvaj,ima da joj promeni licni opis bar pet puta do Nove godine! Inace uvek kitimo dan dva pred Svetog Nikolu. Elena,zavisi koliko ti je to parce hamera
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 5.12.2016 11:22:53
|
|
|
|
mila83
|
KLIK ja sam to pravila ovaj vikend sa decom, a tebi Elena predlazem ovo, od hamera ako nemas puno RUDOLF
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 5.12.2016 12:02:07
|
|
|
|
Maraj
|
Emice , super je ideja za sneska
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 5.12.2016 12:17:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo ovo napravili za vikend Klik
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2018 0:00:30
|
|
|
|
Mariya
|
3 ili 4 godine unazad se u selu organizuju radionice za uskrs i božić, idu deca iz vrtića i niži razredi osnovne. Oni daju većinu potrepština, mi nosimo flaše, sallvete, makaze npr, za uskrs jaja, za božić sveće i grančice jele. Luci voli da ide jer voli da svojeručno pravi svašta. Ovo na slici smo pravili ove godine. Da se ispravim, ona je pravila!ja sam samo zalepila grančice i ukrase na onaj aranžman od makarona.
< Poruku je uredio Mariya -- 3.12.2018 0:05:32 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2018 8:32:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Vrlo je precizna i kreativna, sjajno izgleda 😊
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 4.12.2018 23:40:23
|
|
|
|
Mariya
|
Ovo smo juče pravile
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 5.12.2018 9:12:44
|
|
|
|
emicaa
|
Mariya odlicno,baas mi se svidja
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 8:50:29
|
|
|
|
Mariya
|
Trenutno smo u fazi jednoroga, pa smo pravili i takve ukrase
< Poruku je uredio Mariya -- 13.12.2018 8:51:13 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 9:01:04
|
|
|
|
AnaTamara
|
Woow, extra, i kod nas je sve u znaku jednoroga, tako da mi je ovo extra ideja
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 9:07:27
|
|
|
|
Mariya
|
Još ukrasa
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 9:09:00
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Woow, extra, i kod nas je sve u znaku jednoroga, tako da mi je ovo extra ideja Jedan savet,(mi nismo znali) ako koristite kugle od stiropora ne lepite na njega oho lepkom jer ga topi i pravi rupe u stiroporu.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 10:38:35
|
|
|
|
AnaTamara
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: AnaTamara Woow, extra, i kod nas je sve u znaku jednoroga, tako da mi je ovo extra ideja Jedan savet,(mi nismo znali) ako koristite kugle od stiropora ne lepite na njega oho lepkom jer ga topi i pravi rupe u stiroporu. Cime ste vi lepili? Da li moze silikonom?
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 15:36:57
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Trenutno smo u fazi jednoroga, pa smo pravili i takv7e ukrase Mariya,kako ste pravili? Gde si kupila te kuglice od stiropora? Ja u ponedeljak imam radionicu kod J..pravimo ukrase.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 21:42:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Uspele smo!
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2018 21:45:32
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo devojke!
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 14.12.2018 14:17:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Gledaju snimak sto je emica postavila,uspele smo i sneska da napravimo.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 14.12.2018 14:21:05
|
|
|
|
Maraj
|
Von
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2018 12:58:06
|
|
|
|
Jekica86
|
E ove belice cu definitivno praviti.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 18.12.2018 21:11:04
|
|
|
|
vocicana
|
Bas je to lepo. Svaka cast za vredne mame. Ja sam u jednu dugacku vazu prozirno bezbojno staklo, staila gomilu malih i velikih kugli, zlatno crvena varijanta je u itanju, pa sam sipala red kristaa zutih i crvenih pa ukrasici. Jako lepo izgleda.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto postupkanata11Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto?Femisan A (
14%)
Proxeed (
0%)
Fetilovit (
0%)
Pojedinacne vitamine (
3%)
Drugo (
84%)
Ukupan broj glasova: 37Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!