Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 17:12:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Superiska
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 16:43:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Ove kapice su super,Andrea me stalno tera da joj pravim za lutke neke gluposti,mozda bi ovo mogla da bude kapa,samo neki manji krug,npr onaj donji na cepu...
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 17:10:04
|
|
|
|
mila83
|
Ideje su odlicne,ne znam za koju pre da se odlucim
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 17:23:56
|
|
|
|
Anarunika
|
Iz rubrike Novogodišnji praznici ,pored onih ideja Fererro Rocher, favorit mi je Deda Mraz od kašike,mada su i voi od papira dobri.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 19:01:52
|
|
|
|
mila83
|
Evo žene,dok sam pila kafu,pogledala sam tutorijal za ovu 3d papirnu jelku i za čas sam je napravila.Vrlo je jednostavno a lepo ! Za drugu više nisam gledala tutorijal,za minut sam je smotala tutorijal KLIK
< Poruku je uredio mila83 -- 11.12.2015 19:02:45 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 19:04:32
|
|
|
|
amdn
|
joooj mame bas ste super, vredne i kreativne, ja jos nisam nista posela da radim za dekoraciju, ukrascu vam ideje :)
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 11.12.2015 23:43:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Kada vidim ovako dobre i lepe ideje, i meni na um padnu još puno ideja pored ovih mojih
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 12.12.2015 9:57:54
|
|
|
|
mila83
|
KLIK Kako napraviti ukrase od sijalica..kako sam se otprilike rukovodila za Sneska
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 12.12.2015 13:55:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Mila ovo je baš sjajna ideja kako iskoristiti a ne bacati sijalice...baš mi se sviđa
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 12.12.2015 16:01:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Super su svi ukrasi,Mila i mi smo pravili ove jelke,moja A ih nosila u skolu.Super za Sneska od sijalice,meni u kuhinji stalno pregori sijalica,samo ih menjamo,eh da sam znala da ih cuvam
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 12.12.2015 19:38:28
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: veselica Super su svi ukrasi,Mila i mi smo pravili ove jelke,moja A ih nosila u skolu.Super za Sneska od sijalice,meni u kuhinji stalno pregori sijalica,samo ih menjamo,eh da sam znala da ih cuvam Isto !! Bas cesto u kuhinji,nedavno smo menjali pa mi ostala jedna..jos bih ja i cuvala,ali mm ludi od toga sta bij ja sve cuvala da iskoristim za reciklazu Hvala na komplimentima. I meni su jelkice bas super!
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 12.12.2015 19:44:55
|
|
|
|
Anarunika
|
Uf mi odavno više nemamo tih sijalica debeljuca samo onih štedljivih. Jel može od njih nešto da se pravi,mada one nisu baš bezazlene možda bolje sa njima da ne pšetljam. Moraću da smislim nešto drugo za Sneška mada mi je ovaj vaš, Mila, sjajan!
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:12:10
|
|
|
|
nata11
|
Nije home made dekoracija ali ovo mi je omiljeni ukras ove godine A sad odoh da stavljam sijalice
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:36:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Nato super su Svaka ti cast A imate li neki video za sijalice ili radite sami?
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:46:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Nato super su ti dedamrazici ja imam Sneska i Snezu
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:47:50
|
|
|
|
Bibilib
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:53:17
|
|
|
|
nata11
|
Bibilib super su slatki. Figaro ja unutra sijalice stavim na prozore a napolju cu sutra samo na jelkicama.
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 13.12.2015 16:58:25
|
|
|
|
Bibilib
|
i mi napolju na jelkama kacimo samo lampice....
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 15.12.2015 0:07:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Anim hvala za linkove ima baš dosta sjajnih ideja
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 15.12.2015 0:51:48
|
|
|
|
alex88
|
Nato bas su slatki,odusevila si me
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 8:02:30
|
|
|
|
tekilica
|
Nato, preslatko je :) Sto se 3D jelke tice, znate za onu foru sa novinama? Ima jos jedna, samo sti ne mogu da je nadjem. Izgleda da cu morati da je napravim :)
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 12:28:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
mila jel imas link da postavis ovde kako se prave te zelene jelkice?
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 12:36:00
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 mila jel imas link da postavis ovde kako se prave te zelene jelkice? Ima draga ispod slike link,gde pise KLIK
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 12:40:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
hvala veselice , nisam videla ,
|
|
|
Anketa
Imeelenica4everKoje je lepse?Daria (
67%)
Dalia (
33%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!