Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 1.12.2013 10:41:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Lu stvarno vam je lep venac
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2013 13:18:49
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.12.2013 11:53:06
|
|
|
|
nata11
|
Bas je lep. Praznicni
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 27.12.2013 8:33:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Peace baš je lep,jesi ga sama pravila ili si ga kupila?
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 10:50:57
|
|
|
|
pipi_coco
|
Znam da je rano, ali evo malo za inspiraciju A evo i stranica sa puno super ideja klik
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 11:34:09
|
|
|
|
Lu
|
Nekima nije rano Katolicima u nedjelju počinje advent (4. nedjelja do Božića) i stvljaju se vjenčići na stol sa svijećama i na vrata. Ovog djeda mraza na slici je R. pravio u vrtiću, da li se ovi štapići mogu kupiti igdje
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 11:40:06
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ne znam gdje bi se mogli kupiti ovi štapici i mene to zanima, jer su mi ovi ukrasi preslatiki. Lu posto sam negdje vidjela da ti volis pinterest, zrakni i indulgy i on je pravo dobar sajt za tako te ideje i razne điđe.
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 11:42:25
|
|
|
|
soni
|
Upste nisam kreativna alinove godine ce se potruditi malo vise...Uzivacemo svi sigurno...
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 12:17:02
|
|
|
|
Peace*
|
Ti štapići su špatule (ono čime lekari gledaju grlo). Tražite u apotekama. I da odgovorim na post od pre godinu dana: IZVORNA PORUKA: vikiveki Peace baš je lep,jesi ga sama pravila ili si ga kupila? Kupila u Merkuru.
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 13:04:25
|
|
|
|
Bibilib
|
Sto ja ovo volim...Peace bas je lep aranzman....
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 26.11.2014 15:16:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Peace , bas je divan. .. Mene zanima gde mogu kupiti sprej za prozore i sisarke (zlatni, srebrni) a da nije kod brace kineza? Vec sam imala lose iskustvo, naprskam po staklu ili jelki , ono spada i curi
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 28.11.2014 8:46:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Lu posto sam negdje vidjela da ti volis pinterest, zrakni i indulgy i on je pravo dobar sajt za tako te ideje i razne điđe. Vidjela sam, super je isto kao i pinterest sa još više slika i ideja
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 28.11.2014 8:48:19
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ti štapići su špatule (ono čime lekari gledaju grlo). Tražite u apotekama. Pa znala sam šta su, ali nisam znala da treba da pitam u APOTECI Koji sam ja tupson
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 28.11.2014 9:06:52
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2014 13:35:53
|
|
|
|
mati
|
Ovako samja prosle godine iskoristila zavesu u dnevnoj
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2014 15:36:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Mati odlična ti je zamisao...ja sam ovih danom preokupirana uređenjem sobe u vrtiću tako da još nisam uspela da se posvetim još uređenju kuće...nadam se da ću posle 23. imati više vremena
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 3.12.2014 17:55:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas su simpa ovi tackasti baloni... mi isto nakacimo bas dosta balona...
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 10:05:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo linkova za zvezde KLIK KLIK 1
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 11:26:29
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, fala vi
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 11:42:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Nema na čem, čekam mm da dođe da mi donese lepak, pa da polepim Ima još jedna, kad je napravim ću turim i nju :D
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 11:55:30
|
|
|
|
Anarunika
|
Za ovo treba strpljenja čini mi se. Moraću da probam,samo da mi gospođica dozvoli da pogledam na miru tutorijal .
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 14:44:39
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Evo linkova za zvezde KLIK 1 Ovo sam odmah stavila u bookmarks,cekam da mi A dodje iz skole pa da pravimo zajedno.Mada nemam papir u boji sve sam potrosila,imam samo beli.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 14:47:00
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo recepta za ukrase od testa. Potrebno je: 1 šolja soli 1 šolja brašna 1/2 šolje tople vode Sastojke izmešaš. Po potrebi dodaš još brašna ako je testo previše lepljivo,ili vode ako ima previše grudvica. Onda razvučeš testo na debljinu od 2 cm (mada sam ja i tanje) .Zatim uzmeš modle i izvlačiš razne oblike po želji i mašti.Onda izbušiš rupicu za trakicu sa slamčicom ili sa čačkalicom ili sa štapićem za uši bez vate. Ond staviš pažljivo oblike u pleh i pečeš u rerni na 100 stepeni tri sata (to je malo duži proces) Ako ni tada nisu pečeni ,mada teško,možeš da ostaviš u ugašenoj rerni da odstoji. Sećam se da sam ih ja stavila na TA peć da budem sigurna da su se stvrdli. Moraš da pratiš situaciju da ne puknu. Kada su suvi uzmeš i farbaš i eto ga. Zabav je sa klincima super jer mogu i da razvlače testo i da vade oblike i posle da po svojoj želji boje . Mi smo se super zabavili.
< Poruku je uredio Anarunika -- 10.12.2015 14:52:35 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 14:49:50
|
|
|
|
veselicaa
|
I ovo planiram da pravim,preslatko je: KLIK
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 10.12.2015 16:56:50
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, evo podrubrike na rr gde smo okačili neke ideje ( tu su i one ferrero dekoracije između ostalog) Novogodišnji i božićni praznici A biće ih još!
< Poruku je uredio lesica RR -- 10.12.2015 16:57:11 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!