Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 12:47:31
|
|
|
|
Kata90
|
Cool
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 12:49:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Nema na cemu Meni se svidja i ova jelkica od novina,pokusacu i ovo da napravim KLIK Evo jos jedan video: KLIK I jos jedan KLIK
< Poruku je uredio veselica -- 16.12.2015 12:52:56 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 13:52:45
|
|
|
|
mila83
|
Lepih ideja,koliko hoces ! evo jedne jednostavne ideje a evo link gde sam nasla KLIK
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 13:56:44
|
|
|
|
Anarunika
|
Hvala Mla ,probaćemo ,samo da uhvatimo nekog da nam otštampa šablone.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 14:01:02
|
|
|
|
mila83
|
Anarunika,probaj sama da nacrtas jelkicu tako kao na tom sablonu ,bitno je kako se sece.Ne treba iskljucivo njihov sablon da se koristi za izradu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 16.12.2015 21:41:02
|
|
|
|
mila83
|
Evo sta smo deca i ja radili veceras [url=http://www.Slikomat.com/slika/5934761.htm] [/url LINK kako se pravi
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 19.12.2015 15:58:04
|
|
|
|
mila83
|
LINK tutorijal za lepe pahulje od papira ,moja varijanta url=http://www.Slikomat.com/slika/5935768.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 19.12.2015 17:45:05
|
|
|
|
Anarunika
|
Mila baš nalaziš dobre tutorijale. Odštampala sam one jelkice sad samo da ih pravimo. Imam u beloj i crvenoj varijanti.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 21.12.2015 16:29:23
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo,po ovoj slici sam napravila 3D pahulju.U priginalu je od novina a ja sam pravila od onog ukrasnog kartona. Mora samo da se pazi da se izlepi na pravim mestima da ne bi mnogo mrdala.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 21.12.2015 16:34:58
|
|
|
|
mila83
|
Videla sam to negde,ali mi je nesto delovalo mnogo zapetljano .Koliko ti je trebalo vremena da je napravis? Ja jedino da je probam,ali kad mi deca spavaju,osecam da bi mi samo smetali za tu pahulju.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 22.12.2015 13:12:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Hihihi pa nije baš laganica, ali nije toliko komplikovano. Moraš samo da dobro vidiš gde šta treba da zalepiš da ove trakice ne bi šetale pa onda odu ukrivo. I izmeriš trakice da budu srazmerne. I kada zalepiš pustiš da odstoji da se dobro prilepi. Jedno 20 min. posla je bilo otprilike. A evo 3D jelkice :
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 22.12.2015 16:56:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Stani, ne vidi se lepo, jel jednoslojni papir? Jel trougao na drugoj slici od cetvrtine ili polovine? Kako posle savijam ka unutra, secem li sta? Hiljadu pitanja, izvini....ako mozes da mi objasnis...
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 22.12.2015 19:32:26
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Stani, ne vidi se lepo, jel jednoslojni papir? Jel trougao na drugoj slici od cetvrtine ili polovine? Kako posle savijam ka unutra, secem li sta? Hiljadu pitanja, izvini....ako mozes da mi objasnis... Isečeš papir ili hamer ili karton,šta imaš,na kocku pa ga presaviješ po jednoj dijagonali. Onda otvoriš pa presaviješ po drugoj dijagonali. Onda otvoriš pa presaviješ na pola i tu treba da uvučeš delove sa strane i dobiješ taj kao dupli trougao.I onda kao na slici napraviš špiceve. Ne znam da li si me razumela,potrudila sam se najbolje što sam mogla. A ja imam i hamer i tog ukrasnog kartona,šta mi dopadne. Mislim da je ovo od čega sam pravila malo deblje od hamera ,pretpostavljam da je karton, ali može od čega hoćeš da se napravi i od običnog papira. I ništa se ne seče osim papira na kocku
< Poruku je uredio Anarunika -- 22.12.2015 19:33:08 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 25.12.2015 8:04:25
|
|
|
|
tekilica
|
Ovo je lako, zaista :) A lepo :D
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 25.12.2015 9:17:44
|
|
|
|
Anarunika
|
Tekilice super su ideje, neke od njih sam i videla na netu ali ništa od ovoga nisam probala da pravim. Ove godine su mi materijali za rad karton,čipka, kartoni za jaja...
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 29.12.2015 19:16:05
|
|
|
|
Mariya
|
Umesto klasičnog venca na vratima,ove godine smo napravile aranžman u korpici, da ne bude svake godine isto. A venac smo stavili na kapiju.
< Poruku je uredio Mariya -- 29.12.2015 19:19:49 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 29.12.2015 19:23:23
|
|
|
|
Mariya
|
A ovo su nove čestitke : Ova mi je omiljena : Probušili smo papir,provukli satensku traku i pošto je izgledalo jednostavno i obično onda smo se set_ila da povučemo liniju oho lepkom,pa smo na lepak sipali šljokice i voila!! Meni se baš,baš dopada,to mi je najlepša koju sam napravila do sad.
< Poruku je uredio Mariya -- 29.12.2015 19:30:59 >
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 30.12.2015 14:07:46
|
|
|
|
mila83
|
Mariya,prelepo je ! Cestitka je predivna !
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 1.12.2016 19:38:22
|
|
|
|
milicicak
|
I zvanicno otvaram sezonu pravljenje novogodisnjih ukrasa, aranzmana i pratecih frcaboca
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 1.12.2016 20:53:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Plavi i beli su od one rolnice iz ubrusa,a crveni? Kako si njih napravila? Mnogo su lepi
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 1.12.2016 21:36:28
|
|
|
|
milicicak
|
Suzi, ovako
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 2.12.2016 9:30:26
|
|
|
|
mila83
|
JAo divno sto ste pokrenule ovu temu...toliko sam kilava, drma me neki grip izgleda..mogla bih ovaj vikend da se posvetim ovim ukrasima, jedva cekam raspust.
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 2.12.2016 9:44:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
divni su vam ukrasi zene!
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 2.12.2016 20:34:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Milicicak tebi ovo bas ide od ruke .Znala sam da ces i ove godine ti najvise pisati u ovim temama,uvek napravis nesto divno
|
|
|
|
RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani 2.12.2016 20:48:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ja citam temu pa sve mislim arnzmani za putovanjaaa
|
|
|
Anketa
Koje je lepse ime za devojcicu?tweety82Kuma sam i treba da dam ime devojcici koja ce jos malo da se rodi.Njenoj mami se svidjaju ova tri imena, malo pomoci bi mi dobrodoslo!!!Hva
a!!Ilina (
21%)
Mia (
61%)
DJurdjina (
19%)
Ukupan broj glasova: 227Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!