vukosava -> RE: Popis stanovništva (3.10.2011 15:29:26)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR , ali kod veroispovesti, nacionalnosti i maternjeg jezika ne sme da se vidi nijedna mrlja, tu ne sme da se pogreši ni najmanje, Ne vidim sta je kome bitna necija veroispovest, to je intimna stvar. Ja sam popunjavala americki upitnik, o tome nema ni pomena. jesu pitali za nacionalnu pripadnost, to je bilo u "other". IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ako je to popis stanovnista,sta njega briga koliko ja soba imam,da li imam podrum,koliko televizora imam,ves masina,sporeta....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....to se raspituju da bi znali koliko jos moze drzava da nas rebne za poreze i poskupljenja,uf Pa to je sve slicno kao upitnik za porez o imovini. A ovo ce odma da faksiraju RTS-u da naplacuje pretplatu. IZVORNA PORUKA: Nedja RR [sm=zmeden.gif] Mene su pitali sledeće: da li imam računar, koliko kvadrata ima kuhinja, da li imam wc šolju u kupatilu, koja je kvadratura stana. Kažem ja, ne znam kolika je kuhinja, napišite isto kao kod komšija pošto su isti stanovi, kaže ona-ti možeš da kažeš šta hćeš i ja moram to da napišem, znači, kažeš 1 ili 101 kvm, ja to pišem. Jok, imam cucavac. ***************** Pitanja su show! Zelim i ja da popunim. Mozemo li mi iz dijaspore da to popunjavamo. Ja i muz smo na novosadskoj atresi? Zna li neko ima li da se to online popuni?
|
|
|
|