|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi glas Srbije
30.12.2012 0:38:05   
dunja RR
I opet je prošla, a Zoki i Ivan na rupu!???

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 476
30.12.2012 0:51:51   
dunja RR
Nije fer ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 477
30.12.2012 0:55:36   
madre
moje misljenje je da prvi glas srbije ne mora da zna da igra, glumi, ne mora da bude lep ni zgodan, ma ne mora nista osim sto mora da zna da peva i to da rastura! zato je moj favorit mirna. takodje mislim da prvi glas srbije mora da se snalazi i sa narodnom i rok i pop muzikom, sto mirna uspeva... posle sarine interpretacije beograda ja mislim da ona nikako ne moze poneti ovu titulu, iako mi je neizmerno simpaticna...
nisam rekla da sara ne ume da peva (nemojte me lincovatiuser posted image ) samo da ne moze protv mirneuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 30.12.2012 0:59:16 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 478
30.12.2012 1:13:47   
panpan1
i ja mislim da nioje fer user posted image po meni napolje boris i sanja....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 479
30.12.2012 2:34:52   
opcinjena
koliko mogla uzivala u toj emisiji, sjajni su i nevidjeni talenti.svako na svoj nacin.da sam u ziriju nadja bi bila pobednik

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 480
30.12.2012 3:47:51   
panonkinja
sve pohvale za emisiju - nevena uz tebe smo, i ja i bebac user posted image

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 481
30.12.2012 9:31:09   
Anck Su Nmaun
Ovo je Bruukaaaa, Ivan da ispadne pored Sanje i Borisa ....user posted image

Vidno je i da je ziri popi*** zbog ovoga ko se nasao na rupi!!!! Sto kaze sta smo mi ovde...user posted image

(odgovor članu panonkinja)
Direktna veza do poruke: 482
30.12.2012 10:52:21   
Verolina
Meni nije jasno zasto su toliko iskritikovali Nevenu za Vitninu pesmu. Dobro, nije Vitni, ali je bila skoro pa savrsena. Ja jos nisam cula Aleksandru da peva Selin ili Vitni. Bas su nesto bili rogati sinoc.
Pumpadzija je , inace, najgori. Gori je od Sanje sto puta. Mirna je ok, ali eto meni u poslednje vreme jako smeta kako akcentuje reci i pogresno ih deli na slogove. Dikcija u pesmama je meni bitnija od prelaza zato sto predstavlja ono osnovno koje mora da se ispuni. Prelazi su vec stvar majstorstva. I meni i Mirna ima nesto pistavo u glasu sto mi smeta. Doduse, to je do boje glasa i na to ne moze da se utice. Najlepsu boju glasa je po mom misljenju imala Saska, najvisi raspon u oktavama Nevena, ali Sara je moj favorit, jer je kompletna, jer je jedina koju ispratim od pocetka do kraja bez zevanja.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 483
30.12.2012 10:53:02   
pepeljuga
Ma glup je koncept emisije, pobedjuje onaj ciji tzv. fanovi (citaj rodbina i prijatelji) imaju najvise para i volje da glasaju. Realno, Mirna je najbolja. Njenom sveukupnom pojavom nisam odusevljena ali besprekorno peva sve zanrove (ja to posmatram laicki, u prevodu prija uvu i divno je slusati sta god peva)i jedina je koja jos nijednom nije imala neki kiks. A ziri ne znam zasto se cudi, ja se secam bar dvoje-troje koji su u onim prvim krugovima bili mnogo bolji od npr. Sanje koja je potpuno bezvezna.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 484
30.12.2012 11:05:12   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni nije jasno zasto su toliko iskritikovali Nevenu za Vitninu pesmu. Dobro, nije Vitni, ali je bila skoro pa savrsena.

Ni meni, ja sam se naježila dok je pevala. Ok taj vibrato, ali baš onoliko kritika nije zaslužila.

ali Sara je moj favorit, jer je kompletna, jer je jedina koju ispratim od pocetka do kraja bez zevanja.

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.12.2012 11:06:22 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 485
30.12.2012 13:28:06   
jelenica011
ne znam ni ja zasto je nevena uvek predmet blage kritike i zasto cesto spominju jug,kosovo itd. devojka sve ali sve fenomenlano izvodi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 486
30.12.2012 13:40:10   
lanajelena
Meni se isto svidelo Nevenino izvodjenje Vitnike,zao mi je sto nije ispala Sanja(stvarno joj nije mesto tu kao ni Borisu trenutno iako mi je on neizmerno drag)...Pepeljugo zasto ne gotivis Mareta meni je on skroz super lik i totalno opusten ali Vlada je kralj user posted image ne bi mi smetalo da pobede ni Nevena ni Sara ni Mirna user posted image

(odgovor članu jelenica011)
Direktna veza do poruke: 487
30.12.2012 13:56:38   
vikiveki
Mirna i Nevena najbolje pevaju, tu je i Sarauser posted image i Ivan je dobro pevao i baš mi je žao što je ispaouser posted image ali publikauser posted image je čudo za sebe....user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 488
30.12.2012 14:19:31   
Ana RR
Što se mene tiče, ne znam kako su ovi muški uopšte došli do top 10 jer su toliko očajni da se pitam šta se desilo sa žirijem još dok je bio kasting. Nevena mi se nije dopala ni sa jednom pesmom (mada, ja pratim od skoro, ne znam kakva je bila u početku) a kada je pevala zajdi, zajdi morala sam da promenim kanal. Jezivo za moje uši. Sinoć mi se niko nije dopao, svi su bili mlaki. Žao mi je što je Saška ispala, devojka baš rastura. Ali jbg.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 489
30.12.2012 18:08:55   
Dani.kv
Ocigledno je da Aleksis forsira piskavu Mirnu i svako od njih ima po nekog svog kog gura. A produkcija,publika i ziri ocigledno da su u svadji. Meni se sve ovo ne svidja...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 490
30.12.2012 19:06:28   
Celeste
Meni je Nevena divna, jednostavno me dirne njen glas svaki put. Preteruje sa vibratom to je istina i mislim da je tu ziri u pravu al mogli su i koju lepu rec da joj upute. Mirna je besprekorna, prava dama, a Sara je kompletna i mogu da kazem da od svih najvise navijam za nju. I Saska mi je bila jedan od favorita i velika je sramota da je ispala pre Borisa i Sanje, oni su od samog početka prosecni, ne znam ni kako su dospeli ovde ni ko ih vise cuva

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 491
31.12.2012 8:10:39   
Anck Su Nmaun
Daj ne zezzz*** ..mozete da je volite ili ne ali Mirna peva za medalju! Izvlaci svaki ton, nema falsheva.... lezi joj i narodna i strana.... samo da se malo vise smeje.

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 492
31.12.2012 9:53:26   
gagana83
Ja se slazem sa Anck, Mirna po meni ima ubedljivo najjaci glas od svih koji su ostali.
Mada je meni Sara No 1. Ako gledamo celu pojavu
Nevenin glas me bas iritira, previse piskav i mnogo bre zavija. Meni je bas bilo mucno da je slusam pre neko vece kad je pevala Vitni.
Od muskih onaj mali Zoran mi je skroz ok, dobro peva momak, ali mi nekako nevidljiv. Uvek zaboravim da se i on takmici user posted image
Ubedljivo najlosiji Sanja i Boris.
Boris mi je skroooz simpatican i imao je par dobrih nastupa, pa zato prednost dajem njemu, Sanje mi je bas prosecan pevac. I antipaticna.
U svakom slucaju mislim da Ivan nije trebao da ispadne, ima tu losijih od njega.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 493
31.12.2012 11:21:06   
Anck Su Nmaun
Gagana svaku rec kao da sam ja rekla...
Nervira me po raznim forumima pisu, jaao Kako su napljuvali Nevenu a je extra otpevala user posted image ...e pa nije!
Ko ima i malo sluha i slusao je Vitnine pesme.... nema tu ni D od dobro otpevanog!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 494
5.1.2013 22:14:24   
Anck Su Nmaun
Uhhh kako peva ova Mirna.. nema joj ravnog!

Direktna veza do poruke: 495
5.1.2013 22:38:34   
Dani.kv
Nevena, Nevena, Nevena... Najbolja si

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 496
5.1.2013 22:39:41   
Sesilija 83
ma Gitarsi su zakonuser posted image user posted image user posted image
i moj glas Sariti...

Direktna veza do poruke: 497
5.1.2013 22:57:07   
gagana83
Kako je dobro mali Zoki otpevao Kerber!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 498
5.1.2013 23:00:20   
Verolina
Zoki je super pevac. Sara ga sdrnda posteno, ali ipak je najvise volim.
Mirna u sebi ima nesto snishodljivo sto me cupa iz koze i uopste mi se ne svidja. Nevena je pokidala veceras. Svaka joj cast.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 499
5.1.2013 23:04:39   
soni
samo da sanja ispadne!!!

sara je harizmaticna i slatka..

ne mogu da pratim preko neta, pa cu sacekayi koji dan da postave emisiju..

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Cemu se vise obradujete?
VVVV

Cemu se vise obradujete? Kad dobijete odelce za bebu/dete koje:

fantastico izgleda, ali cete ga obuci samo par puta (59%)

ce nositi svakodnevno ali izgleda obicno (41%)

Ukupan broj glasova: 179

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here