|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi glas Srbije
5.1.2013 23:11:02   
jovicaa
nevena je previse prazna za moj ukus, dzaba joj dobar glas kada nema ni h od harizme.
sanja je zrela za ispadanje.. ne dopada mi se.
decko iz zitista je simpa, ali ne i dovoljno dobar, mislim da je i njemu vreme za ispadanje.
mirna ubedljivo najbolja!
sara ima sjajan scenski nastup, ali mirna ipak bolje peva, tako da mi je ona favorit.
a zoki je ok.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 501
5.1.2013 23:19:46   
Verolina
Sanja je odlicno otpevala Vitni. Ja sam bas uzivala. Dakle, veceras pumpadzija napolje. Ne bi bilo fer da bude drukcije.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 502
5.1.2013 23:20:00   
MarijaBg
Mirna je odvalila veceras, Zoki odlican, samo me nervira pumpadzija, postaje neprijatno slusati ga...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 503
5.1.2013 23:56:31   
Dani.kv
E super. Sanja u duelu i nadam se da je to to za veceras

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 504
5.1.2013 23:58:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

Sanja je odlicno otpevala Vitni. Ja sam bas uzivala. Dakle, veceras pumpadzija napolje. Ne bi bilo fer da bude drukcije.

Život često nije fer, kao i večeras za Sanju ili Zokija .. Boki ima žešće sreće

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 505
6.1.2013 0:04:50   
Verolina
Ociglednouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 506
6.1.2013 0:10:59   
Dani.kv
Bravouser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 507
6.1.2013 0:25:01   
vikiveki
E ovo stvarno nije fer da iz jednog u drugi lajv ispadaju dobri pevači a Boris prolaziuser posted image Još će na kraju on biti prvi glas Srbijeuser posted image pored svih ovih devojaka i momaka koji realno pevaju mnogo bolje od njegauser posted image A Zoki je večeras super otpevao pesmu Kerberauser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 508
6.1.2013 0:37:15   
vojvodjanka87
Ne pratim ali cula sam tog malog Zokija kako peva ,po meni je on za rupu,ko je Boris ne znam mozda je i on.Mislim da ima dobar glas ali nema sluha.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 509
6.1.2013 0:49:20   
mati
Ko je ispao, tj propao? Uvek promenim kanal pred kraj.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 510
6.1.2013 0:53:45   
Jeca.V
Sanjauser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 511
6.1.2013 9:46:42   
boba 11
Predugo im brate traje emisija treba posle prvog kruga odmah na glasanje,uvek zaspim pre izbacivanjauser posted image

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 512
6.1.2013 17:14:20   
pocahontas
mene uopste ne bi iznenadilo da Boris pobedi, ali uopste. pa u operaciji trijumf je pobedio onaj Adnan i pored toliko boljih od njega, a proslu godinu u pgs ne vredi ni komentarisati. meni su i dalje Mirna i Nevena najbolje, cak mi je Mirna i bolja. Sari ova epizoda sa plakanjem uopste nije trebala, mene je bas razocarala.
a Andrija..trebalo bi uvesti poseban br. na koji se glasa da on ispadne.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 513
6.1.2013 17:26:06   
lilihip
Jel se nekom čini da Sara konstantno peva kroz nos? Mene to malo počelo da nervira, inače je gotivim ..

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 514
6.1.2013 18:08:20   
Verolina

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Sari ova epizoda sa plakanjem uopste nije trebala, mene je bas razocarala.

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti. Ume da bude i slabic, i to je bas cool, ali sam sigurna da se zna i pridici jako dobro.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 515
6.1.2013 19:35:20   
boba 11
Meni ne odgovara Saritino pevanje tj glas ,jednostavno mi ne prija nekako je cudan i drugaciji,ali valda je bas to ono sto se trazi.Najvise mi se svidja Nevena pa Zoja pa Mirna.Mada zoran ima svoje kikseve ekstra mu stoji rokerski fazon a i mlad je pa je bas sladak tako neiskusanuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 516
6.1.2013 19:41:53   
mamamikka

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti.

joj molim te objasni mi šta ti znači ono što si napisala u vezi Mirne? Idolopoklonsvo? Ma kome to pohvale ne prijaju? Meni eto baš Sara deluje izveštačeno.
I ne liči mi na borca nego, šta ja znam, na neku razmaženu devojčicu koja ne plače od tuge nego od besa što nije sve ispalo kako je htela. user posted image user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 517
6.1.2013 19:54:35   
Dani.kv
Svi su oni ulaskom u top pet napravili uspeh. I svi su pobednici... S druge strane normalno je da ja glasam za Nevenu a neko iz Subotice za Mirnu

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 518
6.1.2013 20:04:40   
Olga75
evo ja : Mirna , Mirna , Mirna user posted image
mislim dobri su svi , mladi , talentovani , lepi pa ko pobedi
a Mirna je lepo vaspitano dete pa deluje snishodljivo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 519
6.1.2013 20:25:48   
Verolina

IZVORNA PORUKA: mamamikka

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti.

joj molim te objasni mi šta ti znači ono što si napisala u vezi Mirne? Idolopoklonsvo? Ma kome to pohvale ne prijaju? Meni eto baš Sara deluje izveštačeno.
I ne liči mi na borca nego, šta ja znam, na neku razmaženu devojčicu koja ne plače od tuge nego od besa što nije sve ispalo kako je htela. user posted image user posted image

Pa sta sad ja tebi treba da kazem? Da ti objasnim kako mi Mirna deluje izvestaceno ili da ti objasnim kako Mirna ne deluje uzvestaceno? Ti zelis da cujes ovo drugo, ali ja to ne mogu da prevalim preko usta jer mi Mirna mirise na snishodljivu devojcicu, a ja takve ne volEm. I smeta mi nacin na koji akcentuje slogove i smeta mi sto je njeno pevanje uvek tiho. Kad ona peva ja moram za 6-7 sekvenci da pojacam TV. Trenutno su mi svi sem pumpadzije bolji od nje i iskreniji na sceni od nje. To je moje misljenje, tvoje si vac napisala i ja ga postujem.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 520
6.1.2013 20:29:39   
Olga75
pa mi suboticani tako grozno , vestacki , snishodljivo ,kakano , kako vec pricamo user posted image
jednostavno tako pricamo i akcentujemo
a to sto je njena mama isla u skolu sa mojim muzem vec dovoljno govori user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 6.1.2013 20:30:10 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 521
6.1.2013 20:33:10   
Dani.kv
I tako. Na kraju pobedice pumpadzija jer narod voli opustene likove a i cuveno srpsko zainat. Ovog puta ziriju

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 522
6.1.2013 20:36:43   
Dani.kv
A sta to govori?user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 523
6.1.2013 20:37:30   
Verolina
IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa mi suboticani tako grozno , vestacki , snishodljivo ,kakano , kako vec pricamo user posted image
jednostavno tako pricamo i akcentujemo

Izvini Olga, ali ne znam cemu ova regionalna ubadanja. I da je iz prizrensko-timockog regiona morala bi da se potrudi malo, a ako nisi znala suboticki region spada u knjizevno-standardni dijalekat. I niko ovde nije spomenuo suboticki izgovor, vec izgovor pojedinca, te ne znam zasto se uvek nalazis prozvana u nekom regionalnom kontekstu. Devojka ne zna da akcentuje, a meni je potpuno svejedno da li je iz Subotice ili Beograda ili Nisa.
I ne svrstavaj sve Suboticane u taj kos, posto, prosto poznajem ljude koji veoma lepo pricaju, a jos nisu u sferi javnosti, gde bi posebno trebalo da povedu racuna. Mene licno zabole uvo sto je Mirna iz Subotice. To me apsolutno ne zanima. U razlicitim emisijama sam glasala za razlicite ljude, prosto ko se kako pokaze. Moj izbor nije uvek bila Sara ili Nevena ili sta vec. Mene ne zanima odakle je ko. Ne zanima me ni u privatnom zivotu, a kamoli ovako.
Kad ti zapevas u Prvom glasu Srbije i lose akcentujes reci i za tebe cu isto reci. user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 6.1.2013 20:38:39 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 524
6.1.2013 20:37:38   
Olga75
a sta sta govori ? da smo mi fini , mirni ljudi onako bas finiii user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

roza kolica
afrodita

Da imate prvo dete devojcicu i da su vam ostala roze kolica u odlicnom stanju, da li biste koristili ista ta kolica za drugo dete ako je decak?

Da (32%)

Ne (51%)

Mozda (17%)

Ukupan broj glasova: 156

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here