|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi glas Srbije
23.12.2012 0:04:19   
Dani.kv
Nevena najbolja siuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 451
23.12.2012 0:07:53   
madre
veceras je bas bilo napetouser posted image zao mi je sto je saska ispala, ali opet ne moze se protiv mirne! ne znam kako njih dve zavrsise u duelu, mnogo je ovo trebalo da se cisti dok se stigne do saske, ali sta je tu je...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 452
23.12.2012 0:12:24   
dunja RR
Da, večeras je duel bio rezervisan za Sanju i Borisa. Boki mi je jako drag, ali ipak ..Mirna i Saška?'

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 453
23.12.2012 0:18:38   
vikiveki
I meni je baš žao što su saška i Mirna završile u duelu,jer realno njih dve i Nevena su najboljeuser posted image a izgleda da ostatak publike ne misli takouser posted image ja sad neznam kako da kažem ujutru ćerki da joj je Saška ispalauser posted image jer je ona navijala za nju,čak sam večeras morala i da glasam za Sašku da bi se ona malo smirilauser posted image ...sigurno će plakatiuser posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 454
23.12.2012 21:01:07   
boba 11
Znaci Saska ispade pa realno mala je ovo drzava za rok pevaceuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 455
23.12.2012 23:37:58   
Sesilija 83
eee jbg, nije mala za rok pevace vec za zene,..uglavnom na tim pevackim takmicenjima pobedjuju muskarci ..bar ono sto sam ja pratila...

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 456
24.12.2012 8:43:27   
MarijaBg
Ja sam bila sokirana cinjenicom da su Saska i Mirna imale najmanje glasova gledalaca user posted image Meni su njih dve bile omiljene, bas sam se smorila user posted image
Zapitala sam se ko uopste glasa, kad svi sa kojima sam pricala na temu Prvi glas imaju slicno misljenje, a to je da su sledeci na redu za ispadanje: Sanja, Boris, Zoki, Ivan... Sanja je tamo zalutala, devojka nema blage veze.
A vecina misli da je Mirna najbolji pevac tamo i zaista jeste...
Rekla sam mm da cu odsad da gledam emisliju do pred ispadanje, ne mogu da se nerviram pre spavanja user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 457
24.12.2012 8:48:16   
Verolina
Meni je Sara hit.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 458
24.12.2012 8:55:50   
Shishica
Glupo mi je i da se "sudi" Borisu kako je pevao sad kad je bio bolestan i to se videlo i culo i zna se razlog sto je tako pevao.. nije on kriv majku mu..

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 459
24.12.2012 8:57:23   
Verolina
I da budem iskrena, Saska dobro peva, ali juce mi se zeludac okrenuo zbog nacina kako je "SMAK-la" Daire sa putauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 460
24.12.2012 9:02:38   
adulence
bravo verolina ni meni bas nije jasno sta je htela da postigne i kako da zvuci...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 461
24.12.2012 9:14:26   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni je Sara hit.user posted image

I meni user posted image Potpuno je jedinstvena, nekako mi se cini da bi bilo fer da ona pobedi jer je jedina kompletna, stas, glas, nastup, sarm, ma sve user posted image
Ipak, Mirna mi je i dalje favorit...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 462
24.12.2012 13:18:31   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Shishica

Glupo mi je i da se "sudi" Borisu kako je pevao sad kad je bio bolestan i to se videlo i culo i zna se razlog sto je tako pevao.. nije on kriv majku mu..

Iz moje perspektive, kakva god da je prehlada ne može celu pesmu da peva čitav ton niže. Može da ti se desi da ti glas "omane" tu i tamo, ali čitava pesma - no way! Nešto drugo je tu bilo problem. Moj favorit je Mirna, sviđa mi se i Sara, ali kad peva pesmu u pojedinim delovima njena piskava boja glasa zvuči kao da kuka ili zapomaže, a to mi kvari utisak.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 463
24.12.2012 13:42:46   
NadaR
Meni je favorit Sara.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 464
24.12.2012 18:26:10   
stankoovicka
Sara naravno, i nevena nije losa... Samo je malo krhka, nema energije... kao grancica :D

Kad god doso dobrodoso si :)

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 465
24.12.2012 18:27:59   
Olga75
ajd sad ja , lokal patriotski : Mirna , Mirna , Mirna , Mirnaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu stankoovicka)
Direktna veza do poruke: 466
25.12.2012 19:50:50   
mareboy91
i ja cu malo lokal patriotski..... nevena, napred nevena, nevenaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mare car

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 467
29.12.2012 21:15:30   
panpan1
nevena naravno :) i ziriju veca ovlascenja, a ne da ispadaju najbolji, realno.....

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 468
29.12.2012 23:44:39   
dunja RR
Večeras, Nevena najbolja!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 469
29.12.2012 23:48:55   
pepeljuga
Sve je stvar ukusa ali moj najjaci utisak je ovaj Mare kog uopste ne mogu da slusam, covek toliko lupeta i toliko me blam zbog njega da prebacujem kanal kad on treba da prica user posted image

Za moj ukus Nevena se previse dernja, Mirna najlepse peva ali Sara je najkompletniji soumen a sve u svemu ja bih da Mare propadne kroz rupu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 470
29.12.2012 23:56:04   
dunja RR
Ja sam zbog Sare i počela ovo da gledam, ali večeras mi je bila mlaka ... Nevena i Zoki su mi se dopali večeras, ali Nevenu baš iskritikovaše ..

A Bokija mi baš žaouser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 471
30.12.2012 0:02:15   
Anck Su Nmaun
Nevena me inace iritira s ovim vibratom, a veceras je previse zagrizla! Pesma je preteska za njen glasic!
Saska nazalost ispala, ostala Mirna (za koju mislim da bi bolje ovo otpevala od Nevene jer ima jaci glas ) i Sara, cura mozda niej najaca po glasu al je stvarno Kompletna!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 472
30.12.2012 0:11:49   
Dani.kv
Kad smo kod lokal patriotizma Nevena, Nevena, Nevena...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 473
30.12.2012 0:16:48   
dunja RR
Mislim da će Boki ispasti, naoštrili su se da ga izbace, a ja bi volela da Sanja ispadne zajedno sa njenim dečijim pesmicama (izvinjavam se njenim fanovima, neka mi ne zamere na mišljenju i nemam ništa protiv dečijih pesmica ;) ali je meni ona bzv) ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.12.2012 0:22:13 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 474
30.12.2012 0:26:52   
Anck Su Nmaun
Ma neznam odkud ona uopste dovde da dogura...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Uvodjenje nemlijecne hrane
little_one

Kada ste poceli da uvodite nemlijecnu hranu bebama?

Prije 4tog mjeseca (19%)

Od 4 tog mjeseca (32%)

Od 5tog mjeseca (20%)

od 6tog mjeseca (27%)

Sa 7 i vise mjeseci (1%)

Ukupan broj glasova: 108

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here