RE: Proslava dečijeg rođendana (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 20:46:49)

Queen samo nastavi tako,možeš i neki biznis razviti[sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 21:03:50)

Queen samo nastavi da budes kreativna ide ti od ruke[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 21:11:02)

Drage moje domacice, evo jedne lepe temice sa mnooooogo ideja vezano za klopu zgodnu za proslave finger food

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 21:14:47)

Ja sam gledam ima svasta,bas super recepti za razna predjela [sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 21:26:59)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Drage moje domacice, evo jedne lepe temice sa mnooooogo ideja vezano za klopu zgodnu za proslave finger food

Ima svasta,moglo bi se tu nesto i isprobati [sm=smiley1.gif] Bicemo vredni.

bubulence -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 13:03:00)

mama micki pitala si me za rolat od palacinki. napravis normalnu smesu za palacinke i podelis je na dva dela . u jedna deo stavis 2 kasicice aleve paprike pa dobijes crvenu smesu. mozes i u neku drugu boju ako koristis prehrambene boje, ispeces palacinke.
napravis fil od sira, malo margarina, prsute (ili salame) i mozes da stavis jos nesto. stavis jednu obicnu palacinku pa fil pa crvenu palacinku pa malo fila. urolas. ostavis malo u frizideru pa seces na kolutove. izgleda lepo i sareno.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 13:09:51)

Bub,i taj rolat zvuči baš jako ukusno[sm=jezicek.gif]
Kada ćeš ti u SM? Razumela sam da tu praviš krštenje?

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 14:06:38)

IZVORNA PORUKA: bubulence

mama micki pitala si me za rolat od palacinki. napravis normalnu smesu za palacinke i podelis je na dva dela . u jedna deo stavis 2 kasicice aleve paprike pa dobijes crvenu smesu. mozes i u neku drugu boju ako koristis prehrambene boje, ispeces palacinke.
napravis fil od sira, malo margarina, prsute (ili salame) i mozes da stavis jos nesto. stavis jednu obicnu palacinku pa fil pa crvenu palacinku pa malo fila. urolas. ostavis malo u frizideru pa seces na kolutove. izgleda lepo i sareno.

Svidja mi se ideja ! Mogla bih i ja to,malo da promenim ove godine...imamo 7 dana do rodjusa jos.Hvala Bubi na receptu !

QueenJ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:06:31)

Opet prema Lelinom receptu, odoh da probam ove cake popse, da vidim kako i koliko ispadne od ove smese. Ako uspe, kačim i te sličice, da se pohvalim, a ako me nema, znajte da je sam napravila haos...
Treba mi samo savet-kako da dobijem ovu sedefastu smesu za dekoraciju popsa?

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:09:05)

Ja sam isto htela ove godine prvi put da se oprobam u cake popsima,ali da pravim od pecene kore,koja se izmrvi, sa kremom,jos nisam odlucila...Lela vidim pravi od ml,keksa...A za taj preliv,ne znam foru QueenJ.

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:10:01)

Queen to je super recept ali ne znam da li je ganas ili neka druga smesa.

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:20:26)

Evo ti tema iscitaj nacices razne recepte za ganas pa vidi koji ces klik

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:27:48)

IZVORNA PORUKA: veselica

Hvala Veselice,nisam ni probala da potrazim tu temu Cake pops ,a na RR ima bas sve ! [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:32:01)

Mila zene su stavljale divne recepte prelistaj nacices nesto sigurno.

QueenJ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:53:09)

Kuglice uspešno napravljene i u frižideru su da se stegnu.

Hvala na linku, pratim temu, a zaboravila sam da virnem u istu. Veselice, srce si! Hvala na podsetniku!
Mila, negde sam pročitala, možda i u temi, da se ti sa korom raspadaju, mrve, pretpostavljam ako se ne pogodi dobra kombinacija i vlažnost.

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 18:55:34)

Nista Queen [sm=smiley31.gif]
Ja pravim te sa patispanjem i nikada mi se ne mrve,odlicni su mi.

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 19:02:01)

ja sam pravila po buba mirinom receptu oreo keks i krem sir, U je bas navucena na njih[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:09:21)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ja sam pravila po buba mirinom receptu oreo keks i krem sir, U je bas navucena na njih[sm=smiley36.gif]

UM, taj recept sam videla na Kulinarici,hvale ga,znaci ok je i taj ? Pitam malo van teme...

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:12:48)

Buba Mira ih je pravila cerkici za rodjendan i bas je lepo objasnila gde ima taj keks i slikala je kada ih je zavrsila i prelepo su joj ispali.A za ukus ne sumnjam,pravila sam i ja slicne i deci se mnogo svidjaju.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:15:02)

Vidim pisete o cake popsima. Ja jednom pokusala da ih pravim i nisam se nesto proslavila.

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:17:58)

Viki ovaj sa patispanjem i bilo kojim filom,moze i marmelada domaca ako imas ti je najlaksi ne mozes da pogresis.Odozgo topljena cokolada,mrvice i super ispadne.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:19:33)

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Opet prema Lelinom receptu, odoh da probam ove cake popse, da vidim kako i koliko ispadne od ove smese. Ako uspe, kačim i te sličice, da se pohvalim, a ako me nema, znajte da je sam napravila haos...
Treba mi samo savet-kako da dobijem ovu sedefastu smesu za dekoraciju popsa?

Ja sam haos po kuci napravila kada sam ih pravila,ali na kraju nisam bila zadovoljna.Mozda sam mogla jos koji put da probam

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:20:34)

Ja nisam nikad pravila,ne znam da li da se uopste upustam u to.treba mi ih dosta,jer slavimo dupli rodjendan,a i sve ostalo uglavnom pravim sama. Moram definitivno odluciti sutra,prekosutra i da pocnem sa pripremama. Sutra je vec 10..a 16. slavimo.

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:22:01)

Viki ovaj sa patispanjem i bilo kojim filom,moze i marmelada domaca ako imas ti je najlaksi ne mozes da pogresis.Odozgo topljena cokolada,mrvice i super ispadne.

Pa ja sam nesto tako mislila da probam za prvi put...da ne komplikujem.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.7.2015 20:23:40)

Meni problem nastane sa tom čokoladom kada treba da ih uvaljam[sm=smiley36.gif] tj. onda kada sam ih pravila nije mi išlo kako treba,kada se samo setim...čokolade bilo na sve strane a loptice nisu bile skroz prelivene[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>