RE: Proslava dečijeg rođendana (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

degu -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:22:00)

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi smo prvi slavili naveliko, familija, restoran i sve po redu, 2 i 3 u igraonici, i tamo im je najbolje[sm=smiley1.gif]

Prvi mora na veliko,mada to je vise za rodbinu i roditelje deca vise vole kada su sama sa drugarima,ovako guzva,muzika moja A je prespavala pola prvog rodjendana.Mada sam ja pravila proslavu prvo kod kuce,sa bracom i sestrama da bi bilo bas lepo za nju,da i ona uziva.

Moja nespavalica bez bez problema izdržala dan sa jednim spavanjem od sat vremena, od 13h do 21h je bila na nogama i naravno da ni posle toga nije prespavala noć [sm=smiley36.gif]

Inače slavili smo u resrtorančiću koji ima i finu prostoriju za decu, sa ljuljaškom. Deci je bilo super. Teodora je uživala, svi su je šetali, nosali, igrali s njom, super je bilo...

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:25:15)

Degu,tako je i moja Milica,secam se vrlo dobro,imala jedno spavanje pre podne i do 22h izdrzala ! [sm=smiley36.gif]nije bila nervozna uopste, i sada je dete veseljak poprilicno ! [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:26:20)

Mila razumem vas, tako i treba, za hrabricu velika proslava[sm=bravo.gif]Degu imam jednu takvu[sm=smiley1.gif] ceo prvi rodjendan je provela budna, iako je imala soba za nju gde je mogla da odspava[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:28:06)

UM,hvala [sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:33:59)

Ma gde ona nešto da propusti [sm=smiley36.gif]
mi nismo pravili krštenje, nekako to ćemo ostaviti njoj ako bude želela, sem ako nam nešto u međuvremenu ne kvrcne u glavi [sm=smiley36.gif]
Mila tvojoj hrabriši ima i mi sa RR da dođemo na krštenje, da napravimo ogromnu feštu [sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:42:27)

Moze Degu,bice mi drago ! [sm=smiley1.gif] I pocastila bih vas sve rado, mnogo mi je znacila vasa podrska dok sam bila u bolnici a i sada dok smo se borili sa averzijom prema hrani i oporavkom...Samo neka je proslo.Od sada samo veselo ! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 15:49:03)

hahaha ako odlepim ovog mog sisavca od sise do tad, mogu koju i da potegnem [sm=smiley36.gif]
hahaha mislim rakiju ili nešto slično [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 16:07:10)

Hihihhihi,mislim degu,stvarno,ja mislila ti neka fina...[sm=smiley36.gif]
Samo neka je veselo, proslave rodjendana i treba da su takve.[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (5.7.2015 19:06:28)

Ma rođendani su za to da se ljudi opuste i uživaju,malo da se cugne i naravno za igranje[sm=smiley36.gif] bez igranjdusa nema rođusa[sm=zz_dance.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.7.2015 11:56:13)

Viki [sm=smiley36.gif]

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 8:08:03)

Teodori je rođendan 16.07, slavimo u subotu 18.07. kod kuće a isti dan ćemo krstiti Saru, nismo imali para za restoran ili igraonicu, upropasti nas Vučić![sm=hudicek1.gif]
Evo menija:
punjeni baget: šunka, pečurke, pavlaka, majonez i sl...
kanapei i mini sendviči od tosta u obliku trougla: šunka, kulen, pečenica, budimska, tunjevina, masline, kačkavalj...
slana torta
španska pita i projice sa zeljem
mini pice
kasično meze
roštilj - mešano meso
salata od pilećeg belog i susama
zaziki
pesak torta i cheesecake
možda dodam i još po nešto.
Kako vam se čini?

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 8:28:13)

mm super je meni[sm=bravo.gif]
koliko ce vas biti?

branki* -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 8:55:51)

ja pesak tortu nesto ne volim,mada je moja mama cesto praviu,ali sve u svemu,odlican je meni,dopada mi se[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:20:18)

Mama micki meni vam je super i mislim da ti ništa više nije potrebno,svega imaš[sm=bravo.gif]

aleksandrici -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:21:06)

Volela bih i ja da prisustvujem rodjendanu.Puno si stavki nabrojala,slazem se,sasvim je dovoljno za sve goste,sve deluje lepo,ukusno,moderno,sve je prelepo.Nek je srecan rodjendan.

amdn -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:22:41)

MM ja cu da te iskopiram, mada mi necemo imati puno gostiju,a li dopadaju mi se neki tvoji predlozi:)
nama rodjis u petak a slavimo u nedelju, jooj vec idem u nabavku,
a treba da pravim i vatrogasni kamion i vatrogasca za tortu [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:31:11)

amdn da li ti sama praviš vatrogasni kamion? mislim ne pravi ga neko drugi

bubulence -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:35:08)

mi 12.07. slavimo Masi krstenje i Emi rodjendan. meni nece biti bogat kao kod mama micki...
evo kako sam ja planirala:
projice sa fetom i pecenicom, rolat od palacinki, rolat od spanaca i meze.
rostilj (cevapi, rostilj kobasice, raznjici) i prasence...
torte beli Egipat i vocna (izmisljena).
cake pops i mafini da deci bude zanimljivo...

bubulence -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:36:28)

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Volela bih i ja da prisustvujem rodjendanu.Puno si stavki nabrojala,slazem se,sasvim je dovoljno za sve goste,sve deluje lepo,ukusno,moderno,sve je prelepo.Nek je srecan rodjendan.

mislim da se nismo sretale do sada, dobrodosla na forum [sm=smiley31.gif]

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:42:08)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

mm super je meni[sm=bravo.gif]
koliko ce vas biti?

Mislim da će biti oko 15-ak odraslih i 10-ak dece, ako svi dođu. Deci ću posebno sve u T sobi da postavim!
Hvala vam puno svima!
Aleksandrici izvoli pa na vrati, ma svi ste pozvani!
Amdn svaka čast za kamion i vatrogasce, ja volim da pravim torte a mm je zadužen za dekoraciju. Neznam da ukrasim pa to ti je,a trudim se godinama.
Branki pesak torta meni nije nešto za rođendane, više mi je za neke druge prilike, ali moja T jede samo dve torte: pesak i klasičnu plazma tortu(pravila sam prošle godine), ostalo joj je bljak i na sve se mršti. Samo je moja pesak torta izmenjena, u jedan deo plazma, u drugi kokos i u treći čokolada i malo mlevenih badema, na orahe se takođe mršti.[sm=smiley29.gif]

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:46:26)

mama micki,bubulence super vam je meni,sve sto uglavnom mi volimo da jedemo je tu.Bas ste domacice,zenske [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:47:35)

IZVORNA PORUKA: bubulence

mi 12.07. slavimo Masi krstenje i Emi rodjendan. meni nece biti bogat kao kod mama micki...
evo kako sam ja planirala:
projice sa fetom i pecenicom, rolat od palacinki, rolat od spanaca i meze.
rostilj (cevapi, rostilj kobasice, raznjici) i prasence...
torte beli Egipat i vocna (izmisljena).
cake pops i mafini da deci bude zanimljivo...

I ti kažeš da ovo nije bogat meni? Probaj da pišeš i nabrojiš ovo sve jedno ispod drugog i videćeš da nema velike raslike.
Kakav je rolat od palačinki, ako nije tajna? Zvuči mi zanimljivo!
Što se tiče cake popsa i mafina i ja sam razmišljala o tome, samo neznam koliko će mi novca ostati.
Prošlih godina sam pravila i kiflice i kroasane ali najviše idu kanapei, salate i naravno roštilj a nema ni puno pečenja, što je super za ovo doba godine!

Azra_ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 10:52:42)

Mama micki, ajde u recepise, ili već gde daj recept za salatu od piletine i susama. Meni ceo meni zvuči sasvim ok, a nešto komotno i izostavi, da ne bacaš posle. Ja sam uvek imala želju da pravim one lepe mini zalogajčiće, tipa kanapei, ili sa tost hlebom, ali sam tako nemaštovita i netalentovana. Imaš neke sličice?

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:01:04)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Mama micki, ajde u recepise, ili već gde daj recept za salatu od piletine i susama. Meni ceo meni zvuči sasvim ok, a nešto komotno i izostavi, da ne bacaš posle. Ja sam uvek imala želju da pravim one lepe mini zalogajčiće, tipa kanapei, ili sa tost hlebom, ali sam tako nemaštovita i netalentovana. Imaš neke sličice?

Kad budem spremala ubaciću slike.
Što se salate tiče ništa lakše:
500gr obarenog belog mesa
400ml kisele pavlake
100-150 gr pečenog susama
malo majoneza, otprilike 2 kašike
so, biber, seckani peršun i ja ponekad dodam dinstane pečurke.
Lepo stavim u činiju, premažem pavlakom, pospem kačkavaljem i ukrasim peršunom. Recept je moj, ja tu svašta dodajem, mada ima mnogo sličnih na netu.
Što se kanapea tiče, i ja sam prvi put mislila da to neće ići ali sam se prevarila a veruj mi ja sam za to dekorisanje duduk, pa kad sam uspela ja, što ne bi i ti!

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:03:59)

mama micki i ja isto pravim salatu sa piletinom i susamom samo bez pecuraka,ali je deca slabo jedu.A preukusna je [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>